slika
slika
slika
slika
1 od 4

Dve odlične sprave za vežbanje

3.000 din

Jagodina
Korišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 12 dana
Momčilo
Član od 21.10.2009.
Svi oglasi

Wonder Core Smart sa Wonder Core Smart Twist Boardom.

Dupli trening u pola vremena! Wonder Core Smart je revolucionarna sprava pomoću koje možete odraditi trening celog tela. Rezultati su vidljivi u veoma kratkom vremenskom roku. Pomoću ove sprave ne vežbate samo određene mišiće regije, nego cele grupe mišića stomaka, ruku, nogu, leđa i gluteusa. Wonder Core Smart zamenjuje 8 različitih fizičkih aktivnosti i može se podesiti na različite intenzitete.

Sprave su samo probane. Dobijate i štampana uputstva za obe sprave. Na internetu imate gomilu videa o radu sa ovim spravama.

Najbolje je lično preuzimanje uz proveru. Ako niste u mogućnosti da lično preuzmete moguće je slanje PostExpresom (naravno Vi plaćate troškove dostave).
Postoji mogućnost slanja preko Pošte kao običan , CC paket gde su troškovi dostave najniži.  
Paket se šalje po uplati na moj račun. Poštaru plaćate samo troškove dostave. Na taj način izbegavate plaćanje manipulacije novcem što iznosi par stotina dinara.
Kontakti porukama na KP ili pozivom na priloženi broj mobilnog telefona. Na SMS ne odgovaram.

ID Oglasa: #166154501
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.