slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Ems stimulator misica 6u1

2.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
39
3
pre 9 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop online
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
 Stimulator misica 6 u 1-EMS Smart Fitness


Stimulator misica čini da oblikujte svoje telo i oslobodite se viška masnih naslaga uz najnoviji aparat za vežbanje Smart Fitness 5 u 1
Najnovija revolucionarna tehnologija uz koju su rezultati vidljivi brže nego ikad.

Set sadrži:
-Dva aparata za vežbanje mišića ruku i nogu
-Aparat za vežbanje trbušnih mišića
-Aparat za vežbanje mišića zadnjice
-Aparat za relaksaciju vratnih mišića
- Aparat za relaksaciju stopala
✅ Skriven je pod odećom i možete ga koristiti u svakom trenutku gde god da se nalazite.
✅ Revolucionarni uređaj za dizajniranje mišića sa specijalno dizajniranim EMS podlogama pogodan je za muškarce i žene bez obzira na njihovo fizičko stanje.
✅ To je savršen uređaj za izgradnju mišića, rehabilitaciju ili intenziviranje treninga, jer koristi elektrostimulaciju kako bi se mišići izvukli iz oblika brže od bilo koje vežbe.
✅ Dovoljno je da koristite stimulator mišića samo 30 minuta dnevno tokom 3 meseca, zajedno sa zdravim načinom života i rezultati će uskoro doći.
✅ Stimulator mišića je prenosiv i potpuno bežični, tako da možete da ga koristite bilo gde, bilo kada!
✅ Vaši mišići će početi da ojačavaju, oblikuju, povećaćete i njihovu izdržljivost i bićete zadovoljni postignutim rezultatima.
1. EMS (električna stimulacija mišića) kroz trenutnu stimulaciju, direktno na mišićni signal, promoviše kretanje mišića. Sve što treba da uradite je da postavite jastučiće na svoje telo i dozvolite im da vežbaju vaše mišiće. Gel jastučić koristi visokokvalitetni mekani PU, da bi vam pružio iskustvo kože, kompaktnost je povećana za 50%, a provodljivost mašine je povećana za 30%.
2. Trbušni mišić se primenjuje sa 6 osnovnih metoda imitacije akupunkture i moksibuscije i 10 fors masaže. Možete podesiti intenzitet prema vašim potrebama. I može efikasno da vežba razne delove stomaka, ruku i slično. Možete se baviti sportom u vreme zabave, posla i tako dalje.
3. Pogodna upotreba: ultra-lagana, ultra-tanka, otporna na habanje i pogodna za nošenje. Dizajniran da bude ergonomski dizajniran za kretanje trbušnih mišića

Set sadrži 6 elektrostimulatora mišića.




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
> Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
> Ulica i broj
> Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 065 955 21 99 NIKOLA
ID Oglasa: #156817425
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.