slika
1 od 1

Simulator mišića 5 u 1

1.600 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
44
1
pre 13 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Gordana
Član od 04.08.2020.
Svi oglasi


Ova tehnologija direktno prodire u mišićno tkivo nudeći vežbu sa malo ili bez pokreta. Ne šteti telu i samo vam omogućava da uživate u dobroj fizičkoj formi uz minimalno vežbanje.

Pomozite vam da stegnete mišiće i savršenu figuru. Domaćin fitnes opreme će zajedno realizovati sve neophodne funkcije za rad kolekcije.

ABS gel jastučić i oprema za fitnes se mogu rastaviti. Uređaj je najefikasniji ako se gel jastučić spljošti kada se koristi.

EMS (električna stimulacija mišića) trening je efekat na mišiće pomoću uređaja koji šalje električne signale kroz elektrode pričvršćene na površinu kože. Na taj način se formiraju impulsi koji su slični kontrakcijama mišića tokom treninga snage. Postoji nekoliko vrsta simulatora elektrostimulacije, evo najčešćih: Miha Boditec (Nemačka) i Ks-bodi (Mađarska). Razlika između njih leži u dubini i snazi proizvedenih impulsa, ali za fitnes svrhe to nije kritično.
Tokom normalnog vežbanja dolazi do kontrakcija i, kao rezultat, rasta mišića. EMS tehnologije povećavaju intenzitet ovih smanjenja koristeći suptilne mikro-impulse. Efekat ovakvog treninga ne zavisi od primenjenih napora, već od trenerovog poznavanja biomehanike, pravilnog položaja tela, frekvencije, dubine i jačine impulsa primljenih sa simulatora.

Opis: Napajanje: 2 * AAA baterija (nije uključena)

Dolazi u kutiji 

Porucivanje:

Ime I prezime 
Ulica I broj 
Mesto 
Telefon za kontakt 
ID Oglasa: #148920925
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.