slika
slika
slika
1 od 3

Tacx Flow Smart

46.500 din

Beograd | Vračar
Novo
Dostupno odmah
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Pro Bike
Član od 14.12.2020.
kp izlog

Interaktivni pametni trenažer, kompatibilan sa aplikacijama za biciklizam

  • Dizajn sa postavljanjem točka bicikla omogućava postavljanje sa dva jednostavna klika i čvrsto fiksiranje na mestu
  • Meri brzinu, snagu i kadencu
  • Gotovo potpuno tihi zamajac omogućava vam vožnju bez ometanja drugih ljudi
  • Radi sa popularnim aplikacijama za treniranje drugih proizvođača kao što su Zwift i Tacx®
  • Trenirajte uz realistično simulirane nagiba do 6 % gradijenta

Za treniranje tokom cele godine i potpuno interaktivno biciklističko iskustvo u zatvorenom, Tacx Flow Smart trenažer nudi vam sve što trebate. Dizajn sa postavljanjem točka bicikla omogućava jednostavno postavljanje i skladištenje. Čak se može povezati sa vašim omiljenim aplikacijama, kao što su Zwift, Tacx i TrainerRoad.

 

Trenirajte bezbrižno

Flow Smart osmišljen je za pružanje pouzdanih, preciznih i doslednih merenja brzine, snage i kadence bez potrebe za spoljnim senzorima.

 

Moćna građa

Iako je Flow Smart opremljen kompaktnim zamajcem, može replicirati učinak inercije mase od 11,8 kg i pružiti vam osećaj vožnje na otvorenom. Takođe može realistično simulirati nagibe do 6 % gradijenta.

 

Stvoren da traje

Koliko god intenzivno trenirali, ovaj biciklistički trenažer stabilan je i napravljen da traje. Sigurno fiksira vaš bicikl sa dva jednostavna klika, tako da možete voziti bez zadrške i biti sigurni da ćete ostati na mestu. Flow Smart trenažer opremljen je i jednim valjkom napravljenim od ojačane čelične čaure radi sprečavanja trošenja.

 

Uglađen i tih

Opremljen kompaktni0m zamajcem od 1,6 kg i jezgrom valjka sa mekanom plastikom za apsorpciju vibracija, Flow Smart jedan je od najtiših dostupnih biciklističkih trenažera sa zamajcem.

 

Potpuna povezanost

Trenažer je kompatibilan sa nizom popularnih aplikacija za treniranje. Bilo da se želite oprobati u virtualnim svetovima aplikacije Zwift ili se koristiti drugim platformama kao što su Strava i TrainerRoad, ovaj biciklistički trenažer omogućava vam najpametniju vožnju dosad.

 

Trenirajte kako želite

Flow Smart iskorišćava inovativnu snagu Tacx softver za trening u zatvorenom prostoru Krenite tako da iskoristite pažljivo strukturirane planove treniranja osmišljene za vašu jačinu kondicije kako bi vam pomogli ispuniti jedinstvene ciljeve. Još više uživajte u vremenu na sedištu uz videoteku sa visokokvalitetnim videozapisima koji vam omogućavaju da osetite adrenalin vožnje strmim brdima Alpa ili kamenim drumovima Milana. Trkajte se protiv stvarnih protivnika i virtuelnih partnera za treniranje, povežite svoj račun za aplikaciju Strava da biste vozili na 3D kartama, čak i stvarajte vlastite vežbe na osnovu nizbrdice, snage, pulsa ili FTP-a. Možete i odabrati upotrebu trenažera bez ikakvog softvera. Kada to učinite, trenažer sledi progresivnu krivu snage. Otpor će progresivno rasti kada vozite brže i simulirati vožnju na ravnom putu.

 

Opšte

Dimenzije675 x 650 mm (26,6 x 25,6 in) Težina9,4 kg (20,7 lbs) Visina410 mm (16,1 in) Povezivanje   Bežična komunikacijaANT+ povezivanje, BLUETOOTH bežična tehnologija UpravljanjePametni telefon, tablet, ANT+ biciklistički računari, samostalno, veza sa računarom putem ANT+ antene OčitavanjePametni telefon, tablet, biciklistički računar, računar sa ANT+ antenom Karakteristike treninga u zatvorenom   Napajanje uredjaja110 - 240 V Odgovarajuće osovineŠirina zadnje viljuške: bicikl za trke 130 mm, MTB 135 mm. Dostupni su adapteri za druge širine. Maksimalna snaga800 W Maksimalan nagib6 % Maksimalan okretni momenat15,3 Nm Maksimalna sila kočenja45 N Zamjac1,6 kg (3,5 lbs) Inercija mase11,8 kg (26,0 lbs) KalibracijaUsporavanje okreta Izlazne vrednostiBrzina, kadenca, snaga Preciznost< 5 % Merenje brzineDa Merenje kadenceDa Merenje snageDa Magneti6 magneta Prenosni mehanizamValjak, 30 mm Dimenzije u sklopljenom obliku565 x 410 x 245 mm (22,2 x 16,1 x 9,7 in)

 

Šifra proizvoda:  010-02419-02-1

ID Oglasa: #166189890
Informacije

Pro bike

Patrijarha Gavrila 14

Beograd

Besplatna isporuka za artikle preko 5.000 dinara.

 

Prodaja i servis bicikala i biciklističke opreme.

Prodaja i montaža fitnes opreme.

Servis skija

Prodaja ski opreme

Prodaja 065/343-12-60

Servis 065/543-12-69

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.