slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Efikasne trake otpora za vežbanje -3 nivoa snage-Pilates, .

899 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
47
2
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

Idealno rješenje da ostanete zdravi dok ostanete kod kuće – Vežbajte s našim trakama Šta vam ovi bendovi mogu doneti? Zdraviji i redovniji način života.  Savršena guzza boje breskve, zaobljena figura, vitke noge i čvrsti trbušnjaci

 

Karakteristike:
- Podebljane, neklizajuće i visokootporne-Nove nadograđene trake za vežbanje izrađene su od vrhunske pamučne tkanine i prirodne mešavine lateksa, ekološki prihvatljive, prozračne i mekane za vašu kožu. Zadebljani unutrašnji sloj s neklizajućom lateks žicom sprječava da klizi, kotrlja ili lomi.  

  • Trake otpora Set od 3-3 trake za vježbanje imaju istu veličinu i 3 nivoa snage: lagani, srednji, teški.  Nemamo problema s veličinom - mijenjamo snagu svake tkanine kako bismo promijenili otpornost, a ne veličinu trake.  Različite snage će vam pružiti veću fleksibilnost i više opcija za vašu rutinu vježbanja. Bez obzira da ste početnik, iskusna osoba, imat ćete fleksibilnost da postignete sve svoje ciljeve vežbanja.
  • Pogodno za razne vježbe - Naše otporne narukvice su idealne za pomoć u vježbama P90x, CrossFit, Insanity, Pilates, Hot Yoga i Beach Body.  Možete raditi puno vježbi sa ovim trakama za vježbanje, dubokim čučnjevima, iskoracima, glute Bridgeom, Donkey Kicks, Monster Walk, itd.

- Efikasne trake otpora za vježbanje i trening mogu se koristiti za poboljšanje efikasnosti vežbanja, uključujući aktivaciju kuka, oblikovanje mišićnih grupa kao što su ruke, grudi, trbuh i noge. Trake za plitke podižu kuk i modificiraju noge, oblikuju lijepu figuru i efikasno ublažavaju pritisak i umor.

- Jednostavne za korištenje i nošenje - Trake za vježbanje su lagane i prenosive, dolaze s besplatnom mrežastom torbom koju možete nositi bilo gde. Ne samo da možete vježbati kod kuće, već možete izvoditi i razne vežbe u teretani, ofisu ili na otvorenom.

Specifikacije:
- Materijal: pamuk, lateks
- boja: ružičasta, zelena i ljubičasta
- veličina: lagana, srednja, teška
Pol: uniseks

Šta je u kutiji
3 x trake otporne na kukove
1 x uputstvo za upotrebu

  Pokazati više

ID Oglasa: #146741289
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.