slika
slika
slika
1 od 3

EKSPANDER federi za razvlačenje chest pull

890 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
420
15
juče
Odgovara na 71% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trader Shop
Član od 21.07.2014.
Svi oglasi
4 Nivoa vežbi šake i podlaktice 
5 Nivoa vežbi ruku, ramena i ledja 

Rekvizit se sastoji od 2+2 rukohvata, 5 većih opruga koje mogu da se skidaju i stavljaju po potrebi i 8 malih opruga koje ne mogu da se skidaju ali mogu da se otkače po potrebi.  
Set opruga za razvlačenje je namenjen za vežbanje mišića ramenog pojasa, ledjnih mišića, mišića ruku, kao i mišića šake i podlaktice.  
Prilikom vežbanja mišića šake i podlaktice koristi se manji (crveni) rukohvat i mini opruge se podese/otkače tako da odgovaraju potrebama vežbača.  
U zavisnosti od broja mini opruga možete napraviti ukupno 4 nivoa vežbanja. Jedna opruga za nivo jedan (najslabiji), a četiri opruge za nivo četiri (najjači).  
Kada se rade vežbe za ramena, ledja i mišiće ruku koristi se veći (crni) rukohvat i veće opruge koje se skidaju i stavljaju po potrebi. Moguće je napraviti ukupno 5 nivoa vežbanja u zavisnosti od toga koliko se opruga stavi.  
Jedna opruga za nivo jedan (najslabiji), a pet opruga za najjači nivo. .  

Novo, nekorisceno u originalnom pakovanju      
Slanje brzom postom!
Mogucnost licnog preuzimanja u Beogradu!
ID Oglasa: #109773854
Informacije
  • Mogućnost ličnog preuzimanja u Bloku 70 na Novom Beogradu od 10-22h, ako planirate taj dan da dodjete posle 16h potrebna je najava najkasnije isti dan do 15h da bi se roba obezbedila.
  • Pakete šaljemo uglavnom Bex kurirskom, poštarina je 400
  • Od 10- 22h se javljamo na pozive
  • Vršimo zamenu robe
  • Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.