slika
1 od 1

Elastične gume za vežbanje NOVO

1.390 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
12
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Djordje online
Član od 23.01.2021.
Svi oglasi

Set sadrži 5 elastičnih guma za vežbanje, 2 ručke, 2 kaiša za gležnjeve, 1 fiksator za vrata + GRATIS vrećica za čuvanje.


Elastične gume su različite jačine, a samim tim i boje (žuta 10LB, crvena 15LB, zelena 20LB, plava 25LB, crna 30LB). Dužina guma je 120cm.
Napravljene su od visokokvalitetne gume obložene latex-om.
Elastične gume za vežbanje Vam omogućuju da radite vežbe za razne mišićne grupe, kao što su Vaše ruke, leđa, bokovi, noge, grudi i abdomenalna regija. Elastične gume se mogu prilagoditi za bilo koju jačinu treninga, tako što možete kombinovati više elastičnih guma kako bi se dodatno pojačao napor prilikom treninga. Ovaj set će biti koristan I početnicima, a i profesionalcima kojima je potreban dodatak za treniranje. Elastične gume za vežbanje se mogu koristiti i za istezanje, a i za zagrijavanje pred trening.

Rok za dostavu je 1 radni dan.

ID Oglasa: #165945578
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.