slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Grip za vezbanje-Otpor sa 6 snagu -Rucni Grip GripsteR prst

650 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
1.543
54
pre 13 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lumax Shop✅----Viber0628876506
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
cena = 650 / 1set (sliki 3-4)

cena = 1100/ 2 set(sliki 5-6)

Za sada samo crno! !

Dovoljna zaliha može naručiti! ! Set od 650 (uključujući 1 zatezač i 1 štitnik za zglob)
 Ukoliko vam trebaju dva kompleta možete platiti 1100din

Značajke i pojedinosti
 ? 【Unaprijeđeni trenažer snage stiska 2023. 】Naporno smo radili na poboljšanju trenažera snage stiska kako bismo vam pomogli da izvučete maksimum iz vježbanja ruku. Nadograđen snažnim metalnim kukama, naš rastezač za prste jači je od sličnih alata za poboljšanje držanja. Osim toga, naš proizvod dodaje dovoljno debljine da se neće slomiti.
 ? 【6 razina otpora】Ojačač stiska pruža 6 razina otpora, uključujući 7 lbs, 10 lbs, 12 lbs, 12 lbs, 12 lbs i 20 lbs. Možete ga prilagoditi prema vlastitoj snazi ​​stiska.  
 ? 【Prijenosna vježba za držanje ruku】Naš set za jačanje prstiju je kompaktan, lagan i jednostavan za nošenje. Stavite trenažer za prste u džep, torbu za teretanu ili ručnu torbu i ponesite ga sa sobom na posao i putovanje. Možete uživati ​​u vježbanju na poslu ili u slobodno vrijeme. ​ Gripster rukavice izrađene su od visokokvalitetnog silikona, koji se ne kida lako i može se dugo koristiti.
 ? 【Vježbanje prstiju】Naprava za jačanje ruku dobra je sprava za vježbu lomljenja pluća, koja može smanjiti ukočenost prstiju i vježbati fleksibilnost prstiju. S Finger Trainerom možete jednostavno poboljšati snagu prstiju, podlaktica i zapešća; također možete trenirati fleksibilnost svakog prsta zasebno na bilo koji način. ​
 ? 【Savršen dar】Set za jačanje ruku savršen je za poboljšanje snage i fleksibilnosti zapešća, prstiju i podlaktica. Oni su sjajni darovi za penjače, tenisače, gitare, klavire, bubnjare i glazbenike. Odaberite nas i uživajte u treningu
ID Oglasa: #154896891
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.