slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Revue 350 FM 38mm f/4 jednostavan analogni fotoaparat

20 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
63
3
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksa online
Član od 08.07.2013.
kp izlog

Ovaj fotoaparat koristi običan 35mm film

 

O modelu:

Revue 350 FM se proizvodila krajem 70ih i bila je namenjena početnicima. Rukovanje je potpuno manuelno, ali je svedeno na nekoliko jednostavnih funkcija. Fotoaparat sam određuje parametre snimanja dok je izoštravanje podeljeno u četiri zone, od portreta do pejzaža. Zbog svoje jednostavnosti ovaj model mogu da koriste i ljudi koji nemaju prethodnog iskustva u analognoj fotografiji. Fotoaparat raspolaže i blicem, koji je uvek preporučljiv u uslovima slabijeg osvetljenja. Dimenzije su prilično male i dizajn je urađen po uzoru na klasične kompakte iz 70ih godina. Težina je oko 200g grama što ga čini neprimetnim za svakodnevno nošenje. Napaja se pomoću dve obične AA baterije. Objektiv od 38mm pokriva blago širok ugao lepo se pokazao u većini situacija.

 

Stanje predmeta:

Fotoaparat je dobro očuvan, ima blage tragove korištenja. Potpuno je ispravan, tražilo je čisto i film se pravilno premotava i namotava. Sunđeri (light seals) su zamenjeni i ne moraju se dirati narednih nekoliko decenija. Stakla su čista, bez ogrebotina, gljivica, magle i ostalih oštećenja.  
Uz fotoaparat se dobija poklopac objektiva i remen.

 

Fotografije su originalne predmeta koji se prodaje, nisu preuzete sa interneta.


Svi oglasi: https: //aleksa-foto. kpizlog. rs/


Radna garancija je 30 dana. Ukoliko smatrate da predmet ne odgovara opisu možete ga vratiti u pomenutom roku.
Moguća proba i lično preuzimanje u Novom Sadu.
Slanje postexpressom ili drugim kurirskim službama.
Plaćanje pouzećem pri preuzimanju, ili na račun pre slanja.

ID Oglasa: #163165785
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.