slika
slika
slika
slika
1 od 4

Hama punjač baterija za Canon NB-12L/13L

2.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
16
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

Svako ko snima puno fotografija tokom putovanja zna koliko brzo baterija slabi. Nezgrapan, težak punjač baterija nije baš praktičan na putovanju.

USB punjač "Travel" je, s druge strane, praktičan: lagan, mali i kompaktan, punjač za foto bateriju se u potpunosti uklapa u moto putujuće svetlosti. Bilo da dobijete svežu energiju iz automobila, iz Power Pack-a ili prenosnog računara i Co. , sve je isto - punjač baterije pokriva sve. Zahvaljujući odgovarajućim USB portovima za punjenje i USB kablu sa USB-A utikačem na mikro USB utikač, imate toliko opcija punjenja u pokretu. Inteligentno punjenje sa IC (integriranim krugom) jamči vam optimalno punjenje usklađeno s baterijom - ovo ne samo da brzo, već i sigurno puni bateriju. Budući da se radi o specifičnim USB punjačima za odgovarajuće baterije, oni se dobro i čvrsto uklapaju u punjač: ovdje se ne troši energija - pun pansion za vašu bateriju. Ako se puni, LED indikator pokazuje crveno, kada je potpuno napunjen, svetli zeleno. Punjač je otporan na kratak spoj i zaštićen od promene polariteta - vaša baterija će sigurno ostati cela.
ID Oglasa: #163112382
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.