slika
slika
slika
slika
1 od 4

Hama punjač baterija za Sony NP-BG1/FG1

2.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

Hama 81387 USB punjač za Sony NP-BG1/FG1 koji možete koristiti za punjenje Sony NP-BG1/FG1 baterije u pokretu. Ovaj punjač je lagan, mali i kompaktan i zaštićen od kratkog spoja. Ulazni napon USB kabla je 5V/1A, izlazni napon je 4,2V/500 mA. Ovaj punjač ima IC-kontrolisani sistem punjenja tako da se može efikasno puniti. Uz to, punjač ima LED svetlo tako da možete proveriti da li je vaš uređaj napunjen. USB priključak za punjenje je pogodan za punjenje pomoću USB adaptera, USB auto punjača i power bankova. Punjač je napravljen tako da baterija savršeno odgovara. Dakle, napunite svoju Sony NP-BG1/FG1 bateriju iu pokretu! Karakteristike Hama 81387 USB punjača za Sony NP-BG1/FG1 Kompaktan i lagan punjač za Sony NP-BG1/FG1 USB priključak za USB adaptere, USB punjače za automobile i power banke Šema punjenja kontrolirana IC-om za efikasno punjenje Osigurana od kratkog spoja i Izlazni napon bez polariteta (USB): 4.2V/500 mA Kontrola punjenja: LED svetlo USB ulaz: 5V/1A Težina: 46 grama Boja: crna U kutiji 1 x USB punjač 'Travel' 1 x USB kabel (USB-A) konektor za mikro USB) 1 x Uputstvo za upotrebu

ID Oglasa: #163112593
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.