slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Dinosaurus Deciji Foto aparat 20Mpx Kamera 1080P

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5
0
pre 10 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo Dinosaurus Deciji Foto aparat 20Mpx Kamera 1080P Selfi 32GB Plavi

 

Dečija kamera, digitalna kamera za mališane u obliku dinosaurusa , dve kamere , selfi 1080P HD video kamera

 

【Snimljeno i selfi visoke definicije】:  Ova dečja kamera podržava snimanje fotografija sa maksimalnom veličinom od 20 megapiksela i HD 1080p video zapisa, omogućavajući deci da uhvate dragocenije trenutke. Pored toga, dolazi sa memorijskom karticom od 32 GB koja pruža dovoljno prostora za skladištenje divnih uspomena. Sa nadograđenom prednjom i zadnjom kamerom, zadovoljava dečiju želju za snimanjem selfija jednostavnim pritiskom na dugme za prebacivanje. Deci je izuzetno lako upravljati i uživati u iskustvu fotografisanja.


【Multifunkcionalna zaštita i zaštita od pada】:  Naša kamera za decu nudi više od mogućnosti snimanja fotografija i video zapisa. Takođe pruža opcije za igranje igara i uživanje u muzici. Sa funkcijama kao što su lapse shooting i auto-fokus, postaje zabavna igračka kamera. Pored toga, uključuje silikonsku futrolu ukrašenu šarama dinosaurusa, osiguravajući ekološku prihvatljivost i netoksičnost. Ovo kućište štiti mini kameru od udaraca i pruža snažnu zaštitu kada padne sa visine


【Punjiva baterija i efekti】: Sa ugrađenom litijumskom baterijom velikog kapaciteta od 1000 mAh, naša kamera za mališane nudi sate neprekidnog snimanja fotografija ili uživanja u muzici. Punjenje je lako - jednostavno povežite digitalni fotoaparat sa računarom ili izvorom napajanja pomoću priloženog USB kabla. Pored toga, možete postati kreativni i personalizovati svoje fotografije dodavanjem ugrađenih okvira i primenom filtera.


【Odličan poklon za malu decu】:  Ova divna kamera je savršen poklon za prilike kao što su Dan deteta, Božić, rođendani i drugi praznici. Dizajniran za decu uzrasta od 3-12 godina, zadovoljava njihovu prirodnu radoznalost o svetu oko sebe. Sa ovom dečjom kamerom, oni mogu da istražuju i dokumentuju svoje okruženje, da bolje razumeju svet na zabavan i interaktivan način


【Paket i garancija】:  Dobićete paket koji sadrži 1 x dečiju kameru sa zaštitnom futrolom,1 x USB kabl za punjenje, 1 x 32 GB memorijsku karticu, 1 x kaiš za vrat, 1x traka, 1 x uputstvo za upotrebu,   1 x čitač kartica .  

ID Oglasa: #166109258
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.