slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kata foto torba / ranac

79 €

Beograd | Vračar
Korišćeno
64
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Djordje
Član od 25.12.2012.
Svi oglasi

Kata 3u1 foto ranac. Savršen ako imate DSLR i 13'' laptop. Mogu da stanu još dva objektiva, fleš, i nešto opreme (punjači, baterije, naočare, filteri, gedžeti, itd).  

Može se koristiti preko levog, desnog (sling) ili na oba ramena sa zatezanjem kod struka.  

Dva spoljna džepa sa patentnim zatvaračima za brz pristup npr. karticama (veoma praktičan ranac), takođe i prilagodljive pregrade. Kvalitet izrade je superioran. Ranac je veoma izdržljiv i jako dobro štiti opremu. Otporan je na slabu kišu ali nije testiran na pljusak iako pišu da jeste.  

Idealan je za dnevne izlete. Postava na kaiševima je odlična. Sve pohvale imam za ovaj ranac a razlog prodaje je zato što sam prešao sa DSLR na rangefinder pa mi zaista više nije potreban. Ako vam se ozbiljno dopada, pronaći ću i držač za stativ. Ranac ima neke vidljive tragove korišćenja, kao što je pokidana gumena bretelica na jednom zipu (slika 6).

Odgovaram na poruke.

Srećna kupovina!

ID Oglasa: #165844305
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.