slika
slika
slika
slika
1 od 4

Vodootporna futrola za Sony RX100, Canon G5X II, G7X i slicn

2.000 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
300
11
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milan
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi
Vodootporna futrola za kompaktne fotoaparate poput Sony RX100 mark I do VA (nisam siguran za VI i VII zbog duzine objektiva kad je izvucen), Canon G9X, G7X, G5X II (mislim  da G5X ne moze zbog trazila) ili po dimenzijama slicne aparate. Futrola na fotografijama je moja, koriscena za testiranje, ali kupac dobija potpuno novu nekoriscenu (imam vise komada). Navedeni aparati bez problema staju u nju, i pristup komandama je jednostavan. Zbog plavog dela koji pokriva gornji deo aparata tasteri sa gornje strane se ne vide, ali se lako mogu napipati. Ja sam na svojoj futroli obelezio markerom tastere kako bih imao orijentaciju. Svi tasteri koji reaguju na pritisak se mogu koristiti, i pristup prekidacu za zum je dobar. Problem mogu biti tockici za nazubljenim ivicama, koji se uz malo truda mogu okrenuti noktom, ali postoji opasnost da se osteti futrola, pa je pozeljno podesiti ih pre stavljanja aparata u nju.

Futrola ima dva zip patenta, deo koji se rola i cicak traku, i ne propusta vodu. Ja sam svoju koristio u vise navrata pod vodom i nije bilo ni kapi unutra. Ali za svaki slucaj, pozeljno je da svako ko kupi futrolu prvo izvrsi test sa praznom futrolom, pa tek onda da je koristi za podvodno fotkanje. Ja garantujem da futrole ne propustaju vodu i svakome kome futrola ne funkiconise kako treba mogu zameniti, ali ne mogu garantovati za ostecenje aparata. Svako kupuje i koristi na sopstvenu odgovornost, kao sto i sam radim, ali mislim da uz malo paznje ne bi trebalo da bude problema ako je u startu sve ok. Sam patent je dobro resen, i mislim da nema sanse da propusti vodu ako se sve dobro zatvori. Spojevi i varovi su takodje dobri.   Mislim da su najveca opasnost ostri predmeti, zar od cig.   ili preterano izlaganje suncu.
ID Oglasa: #140119474
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.