slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

4 IK Mini kamera

2.300 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Helena
Član od 10.08.2023.
 Mini kamera Kamera-Wifi kamera-IP mini kamera-Kamera WifiMini bezicna IP WiFi kamera za video nadzor.   Dok se nalazi na napajanju može da snima non-stop.   Kameru kontrolisete preko aplikacije sa vašeg smart telefona.   Kamera se lako povezuje sa ruterom za internet.   Kamera poseduje dvosmernu audio komunikaciju.   Gledanje uživo ili pregledanje snimaka, na mobilnom telefonu bilo gde da se nalazite.   Rezolucija: HD 1080p.   Ugao gledanja: 150 stepeniVeličina kamere: 4.5cm x 2.5cmPotpuno napunjena, može da radi oko 60 minuta, podržava istovremeno snimanje video zapisa i punjenje, tako da nikada ne brinete da li će se potrošiti baterija.   Podrzava Micro SD/TF kartice do 128GB (Prodaje se bez memorijske kartice)Kamera ima jak magnet pa se može vrlo lako montirati.   Kada kamera radi u noćnom rezimu infracrevno svetlo se ne vidi.   Podržava sve platforme: Android, iOS, Windows, Mac.   U paketu ide:   WiFi IP Mini kameraAdapter za napajanjePostolje za kameruUpustvo
ID Oglasa: #165412757
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.