slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Akciona kamera Yi 4k

11.000 dinZamena moguća

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 14 dana
Sandra Dimitrijević
Član od 29.06.2021.
Svi oglasi
 Prva akciona kamera na svetu sa 4K 60fps opcijom snimanja. Idealna sa snimanje u 4K slow motion varijanti.

Od novina sa poslednjim modelom dolazi snimanje i u RAW formatu (ostavlja mogucnost za profesionalni color grading)

Sony IMX377 12MP senzor za snimanje, 7 staklenih objektiva, Ambarella H2 cipset, cetvorojezgarni Cortek-A53 ARM procesor, bateriju velikog kapaciteta, i korisnicki interfejs od 2,19"retina touchscreen cini ovu akcionu kameru superiornom.

Poseduje nov Ambarella H2 SOC cip izraden u 14nm tehnologiji koji prilicno stedi bateriju u maksimalnoj rezoluciji snimanja.

. Takode, novi model poseduje i ulaz za eksterni mikrofon preko USB-C porta i adaptera što konacno otvara veliku mogucnost za profesionalno snimanje zvuka sa kvalitetnijim mikrofonima ili sa licnim bežicnim setom.

Sa kamerom možete strimovati direktno na internet i upravljati glasovnim putem.
Ono što cini ovom kamerom još superiornijom u odnosu na Gopro je stabilizacija slike koja je dovedena gotovo do savršenstva.

Pakovanje sadrži vodootporno kucište, bateriju, USB-C kabl, šraf za stezanje i adapter zglob sa donjim navojem 1/4".
ID Oglasa: #165972700
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.