slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Dečija HD smart kamera-32GB SD kartica-NEOTPAKOVANO

2.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi


Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!        

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


 Dečija kamera: LCD ekran od 2,4 inča, HD video zapisi od 1080p/30fps i fotografije od 24MP. Ova dečja kamera ima duplo sočivo, dostupna je i selfi funkcija, prednja i zadnja su od 18,0 megapiksela, što u velikoj meri poboljšava rezoluciju fotografija. CMOS senzor slike omogućava deci da snimaju fotografije i video zapise visoke rezolucije. To je idealna polazna tačka za dečake ili devojčice da neguju fotografiju kao hobi ili da unaprede fotografske veštine. Bezbedan i otporan na udarce silikonski materijal: mekan i kvalitetan silikon sa zaobljenim ivicama. 100% bezbedan za decu, netoksičan. Otporan na pad i izdržljiv sa čvrstom strukturom, mali i lagan sa trakom, lak za nošenje. Omogućava vašoj deci da lako snimaju fotografije i video zapise. Više funkcija: Ova multifunkcionalna dečja kamera podržava video zapise i fotografije. Na osnovu originalnog fotografisanja, dodato je 6 izbora scene, automatski fokus, samookidač i prepoznavanje lica u režimu timelapse, automatsko snimanje nasmejanih lica, 30 snimaka foto nalepnica i režim neprekidnog snimanja kako bi se ispunili svi zahtevi u različitim situacijama. Najbolji poklon za dečake i devojčice: Oštrije fotografije i živopisni video snimci podstiču radoznalost i maštu i inspirišu da prikažu svet oko sebe. Deca mogu da ožive svoju maštu dok je koriste i iskuse zabavu prirode. Savršeno za sport, školu, putovanja, praznike i druge aktivnosti na otvorenom, savršene rođendanske poklone, božićne poklone, poklone za zabave za dečake i devojčice od 3-10 godina. Dečija kamera sa dodacima: dečja kamera ima microSD karticu od 32 GB, traku za nošenje, nalepnice za crtane filmove. Uređaj je mali i potpuno funkcionalan, lak za rukovanje. Dečaci i devojčice mogu da zabeleže nezaboravan trenutak bilo kada i bilo gde.
ID Oglasa: #166206553
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.