slika
slika
slika
1 od 3

Endoskopska kamera 10metara

2.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
966
25
juče
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 15.12.2014.
Svi oglasi
Kamera sa kablom 10metara i mogucnoscu pricvrscivanja na klasicni kompjuterski USB, micro USB stariji telefoni, C USB ili novi USB na novijim telefonima . Kao sto mozete videti ima prikljucak 3 u 1 tako da lako i brzo mozete promeniti uredjaj koji koristite ili na vise uredjaja .  
Kamera dolazi sa 10m kabla, ima svoje LED osvetljenje sa potenciometrom, tako da  mozete regulisati jacinu svetlosti ili je ugasiti.
Prednji deo je 7,5mm bez dodataka. Ima dodatke da gleda pod uglom 90 stepeni sa strane, zicu sa magnetom ili zicu sa kukicom, ako zelite nesto da dohvatite na nepristupacnom delu.  
Veliki spektar koriscenja, od automehanicara koji zele da zavire u cilindar bez skidanja glave motora, elektroinstalatera montera sa raznim kablovima i kanalicama, pa do dece koje zele da vide sta se krije u nekoj rupi.   

U ponudi i endoskopska wifi kamera, bez kablovskog povezivanja sa telefonom, radi preko aplikacije, podrzava android i Iphone, duzina kabla takodje 10 metara, cena 3000din.
ID Oglasa: #116195788
Informacije
Mesto preuzimanja Novi Sad, Nova Detelinara ili slanje kurirskom sluzbom. Garancija na ispravnost.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.