slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kamera galayou Y4 360 srepeni

4.000 din

Temerin
Kao novo - nekorišćeno
183
6
pre 14 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 23.01.2011.

Opis proizvoda

1

Vanjska sigurnosna kamera 2K rezolucije

Uz super jasnu razlučivost, sigurnosne kamere GALAYOU daju vam sjajne slike i video zapise danju i noću.

Topli savjeti: Kamera mora biti stalno uključena za napajanje i podržava samo 2,4 Ghz Wi-Fi (5 Ghz Wi-Fi nije podržan).

2

Pan/tilt/zoom i željeni položaji

S kutom gledanja od 90 stupnjeva i paniranjem od 335° i nagibom od 90°, možete kontrolirati sigurnosne kamere lijevo/desno/gore/dolje za nadzor cijelog područja. U aplikaciji možete postaviti 4 omiljena položaja, tako da možete rotirati PTZ sigurnosnu kameru na područje koje želite vidjeti brzim klikom bez potrebe da ručno pomičete PTZ u aplikaciji.

3

Tri načina noćnog gledanja i dvosmjerni audio

360° CCTV kamera nudi tri načina noćnog gledanja: infracrveni način rada, način pune boje i način alarma, koje možete slobodno birati. Možete ga postaviti da automatski uključuje reflektor i zvučni alarm kako bi spriječio neželjene goste da uđu u vaš dom, prilaz, hodnik ili stražnja vrata kada se u mraku otkrije pokretni objekt.

S ugrađenim mikrofonom i zvučnikom možete razgovarati ne samo s poštarom već i sa svojom obitelji u bilo kojem trenutku, a da se ne morate suočiti.

vanjska sigurnosna kamera

24/7 neprekidno snimanje i uzbuna u stvarnom vremenu

Ova sigurnosna kamera podržava SD kartice (do 128 GB, nisu uključene), a pohrana na SD kartici omogućuje kontinuirano snimanje bez obzira na kretanje ispred kamere, tako da nećete propustiti nijedan detalj. Wifi kamera ima senzor pokreta. Kada otkrije aktivnost, aktivira alarm, a zatim dobivate obavijest u stvarnom vremenu na svom telefonu tako da odmah znate što se događa.

4

SD kartica/pohrana u oblaku i Alexa kompatibilan

Imamo šifriranu pohranu u oblaku i fleksibilnu pohranu na SD kartici koje možete odabrati za spremanje i reprodukciju svojih videozapisa. Svoj bežični sustav kućne sigurnosne kamere možete podijeliti sa svojim prijateljima ili obitelji (do 9 osoba s planom u oblaku) tako da svi mogu vidjeti prikaz uživo u isto vrijeme. Naša vanjska kamera GALAYOU kompatibilna je s Alexa. Dakle, prvo dovršite postavljanje kamere, a zatim povežite kameru s Alexa uređajem. Možete koristiti glasovnu kontrolu za gledanje prijenosa uživo s Alexe.

uvod

Pitanja koja bi vas mogla zanimati:

P: Je li ova kamera baterijska?

Ne, ova wifi kamera nije kamera na baterije. Stalno se mora povezati sa strujom. I koristi Micro USB za napajanje.

P: Moram li se pretplatiti na uslugu u oblaku da bih koristio kameru?

O: Ne. Pohrana u oblaku nije obavezna. Korisnici mogu koristiti kamere bez pretplate na pohranu u oblaku. Također nudimo 24-7 funkcije snimanja na SD kartici. (SD kartica nije uključena u paket)

P: Mogu li dobiti obavijest o upozorenju na svom telefonu kada kamera otkrije pokretni objekt?

O: Da, kamera ima osjetljiv senzor pokreta. Kada je kamera online, jednostavno uključite funkciju upozorenja o kretanju za primanje obavijesti o kretanju.

vanjska kamera sobna kamera

kamera Y4 G2 kamera

Veza 2,4 Ghz WiFi 2,4 Ghz WiFi

Rezolucija 2K 2K

Skladištenje Lokalno/SD kartica/Oblak Lokalno/SD kartica/Oblak

Priključak za napajanje mikro USB Tip-C

Primjena Wansview Cloud Wansview Cloud

2-smjerni audio ✓ ✓

Kompatibilan s Alexa&Google asistentom ✓ ✓

PTZ ✓ ✓

Noćni vid u boji ✓

Značajke i detalji

【2K Ultra Clear Image &Pan Tilt Zoom】S 2K rezolucijom, vanjska sigurnosna kamera GALAYOU pruža vam super jasan dnevni i noćni vid. Ova kućna sigurnosna kamera ima raspon rotacije od 335° vodoravno i 90° okomito, što vam pruža sveobuhvatnu zaštitu od 360°. Napomena: radi SAMO s WiFi mrežom od 2,4 Ghz i mora biti spojen na napajanje.

【3 načina rada za noćno gledanje i sirena za uzbunu】Tri načina rada za noćno gledanje po vašem izboru: infracrveni način rada, način pune boje i način rada uz alarm. Možete postaviti reflektor CCTV kamere da se uključi kada se otkrije pokretni objekt u mraku i postaviti sirenu kamere kada otkrije kretanje, kako biste uplašili nepozvane goste u kući, prilazu, hodniku ili stražnjim vratima.

【Upozorenje u stvarnom vremenu i snimanje 24 sata dnevno】 WIFI nadzorna kamera neprestano će čuvati vašu imovinu i snimati videozapise u oblak/SD karticu (nije uključena) i slati vam trenutne obavijesti o alarmu putem besplatne aplikacije. Također možete pohraniti 24/7 videozapise na Micro SD karticu (do 128 GB, nije uključena). Ova dome kamera omogućuje vam provjeru i reprodukciju videozapisa bilo kada i bilo gdje, bez propuštanja važnih detalja.

【Dvosmjerni audio i višekorisnički pristup】Opremljen ugrađenim mikrofonom i zvučnikom koji vam omogućuje da razgovarate i slušate svoju bebu ili kućnog ljubimca. Naša vam aplikacija omogućuje stvaranje nekoliko obiteljskih računa i dijeljenje dome kamera sa svojom obitelji i prijateljima. Ova PTZ kamera također podržava Alexa i RTSP.

ID Oglasa: #153622863
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.