slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kamera sa senzorom pokreta i nocnim rezimom

180 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
214
7
pre 13 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Trail kamera od 2,7K Full HD sa senzorom pokreta i noćnim režimom Visokokvalitetna kamera za divlje životinje iz serije Stamoni teleskopa, dvogleda i optike kombinuje visokokvalitetne enterijere sa robusnim poklopcem otpornim na prašinu i vetar. Lovačka kamera ST-HC-8000B nije idealna samo za posmatranje lisica i jelena, već se dokazala i prilikom praćenja imanja i zgrada. Opremljen visokokvalitetnim CMOS senzorom slike, foto zamka snima oštre slike sa rezolucijom od 8 MP (interpolirano 16 MP) ili video zapise u 2.7K Full HD - zahvaljujući 46 infracrvenih LED dioda, čak i u najmračnijim noćima . Kamera za divlje životinje sa intuitivnim rukovanjem za pouzdan nadzor Kamera za divlje životinje počinje da snima za samo 0,3 s čim se registruje kretanje unutar područja detekcije. Ovo je čak i noću na udaljenosti do 20 m i rasponu ugla od 120° . Kamera za lov može opciono da snimi jednu, tri, šest ili devet fotografija po registrovanom pokretu ili snimi video zapis (sa rezolucijom od 2,7K, 1,080 P, 720 P ili VGA). Takođe postoji mogućnost snimanja fotografija i video zapisa istovremeno. Svi snimljeni mediji mogu se čuvati na SD kartici kapaciteta do 512 GB (nije uključena). Dalja opcija reprodukcije je omogućena povezivanjem preko TV interfejsa. Sva podešavanja kamere za igru mogu se podesiti preko 2'' velikog LCD ekrana - na kome se takođe mogu gledati slike i video zapisi. Pored željenog režima, ovde se može podesiti PIR interval, broj fotografija po detekciji, rezolucija videa, format datoteke, vreme ekspozicije i vremenska oznaka. Dodatno, preko displeja se može aktivirati zaštita lozinkom (četvorocifreni PIN kod) ili tajmer. Da bi se obezbedila mobilnost i dugi periodi korišćenja, kamera za igru se napaja sa četiri ili osam AA baterija. Robusno kućište prema klasi zaštite IP65 pouzdano štiti visokokvalitetnu lovačku kameru od prašine i vode ili od radoznalih životinja.

 

 

Detalji o proizvodu: 8MP/2.7K Full HD LCD ekran 2'' 46 crnih LED dioda 20m domet Brzina okidanja: 0,3 s Kratke informacije: precizan - odličan CMOS senzor slike sa rezolucijom od 8 MP i snimcima u 2.7K Full HD jednostavan – digitalni LCD ekran veličine 2'', Micro SD slot sa maksimalnim kapacitetom do 512 GB moćni - oštri snimci noću zahvaljujući visokoj snazi od 46 infracrvenih LED dioda Raznovrsni – različiti režimi kao što su video, foto ili video i foto, podesivi PIR interval i vreme ekspozicije koje se može izabrati Izdržljiv - vodootporan i otporan na prašinu zahvaljujući klasi zaštite IP65

ID Oglasa: #142848323
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.