slika
slika
slika
slika
1 od 4

SAMSUNG digital 65x Intelli zum uvoz Swiss

69 €

Kragujevac
Korišćeno
53
2
pre 13 dana
Odgovara na 52% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dexygagychde Nisam U Srb Infdm
Član od 16.07.2013.
Svi oglasi
Samsung  je kvalitetna kamera sa senzorom  rezolucije (1600x1200) i 65x Intelli zoom Objektiv je fiksiran, fokalne dužine 38.3-383mm (35mm ekv. ), što je (52x optički zum) Otvor blende je f/1.8. Koristi Schneider Kreuznach staklo.        Ima display  2.7 inča, sa veoma intuitivnim menijem i podešavanjima. Kamera pored 720×480 rezolucije, može snimati i standardnu video rezoluciju 1600x1200 .         Dodatne specifikacije su:        Autofokus,        Detekcija lica,        Stereo mikrofoni,        Odlična osetljivost u mračnim uslovima,        Fotografisanje u High  kvalitetu , usb punjenje baterije. Doneta iz inostranstva bez mane i oštecenja i isk je predmet prodaje Samsung cam.




Samo da napomenem roba je POLOVNA   osim ako nije naznaceno "NOVO " i svaka reklamacija  i pravo na negativnu ocenu STOP!

Stanje predmeta možete videti na slikama, ako vas nešto interesuje - pitajte putem kp poruka

Molim kupce kojima ne odgovaraju uslovi da ne ulaze i prate moje oglase.

**MOLIM KUPCE DA ME OCENE NAKON ZAVRŠENE KUPO-PRODAJE**

Oko svega je moguć dogovor - korekcija cene  ako je komunikacija normalna. Vređanje i druge stvari neću tolerisati i automatski blok lista.

Hvala !
ID Oglasa: #163347043
Informacije
NAPOMENA!

Svako eventualno odustajanje ili vracanje pošiljke automatski negativna ocena i blok !

Napomena! Članovima KP bez pozitivnih ocena i tek registrovanim ne saljem pouzecem.

"Vreme  je ključan faktor"
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.