slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Compact Flash 256MB kartica CF - Odlicna

Kontakt

Požarevac
Korišćeno
Dostupno odmah
88
4
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan
Član od 13.02.2016.
Svi oglasi
CF 256MB kartica odlična sa mogućnošću direktnog očitavanja preko mini USB kabla, vidi se na slikama, sto znači da vam netreba nikakav čitač za ovu karticu jer nju direkto povezujete na svoj PC, laptop ili drugi izvor. Prodajem Nove I polovne, Ispravne, Isprobane kartice I adapterie za fotoaparate, kamere, CNC masine, prese, klavijature, geometarske aparate, masine za stolariju, aparate u zdravstvu, auto multimedie, John Deer multimediu i jos dosta uredjaja koriste ove memoriske kartice. Imam čitače pomoću kojih se očitavaju ove kartice. Čitači mogu da se koriste za prebacivanje fajlova, slika, zapisa na PC, Kompjuter, Lap Top i druge uredjaje.
 - Compact Flash memoriske kartice različitih proizvodjača imam u ponudi od 16GB, 8GB, 4GB, 2GB, 1GB, 512MB, 256MB, 128MB, 64MB, 32MB, 16MB, 8MB, 4MB, 2MB. Kartice su Nove i polovne,    cene nisu sve iste.   - PCMCIA Adapteri SanDisk - NOVO -- CF to Mikro SD kartice x 2 komada - NOVO -- Čitači memoriskih kartica Compact Flash-
- Pogledajte moje ostale oglase I ocene, imam još memoriskih kartica, ispravnu foto opremu, punjace i mnogo toga raznog
ID Oglasa: #140093011
Informacije
                        

- Šaljem dopunske slike i poruke putem Vibera,    WhatsAppa i SMS poruka

- Dostupan sam telefonskim pozivima za svaku vrstu razgovora i saveta

- Troškove transporta snosi kupac osim dogovora

- Paket - porudžbinu šaljem istog dana po dogovoru

- Unapred hvala na obostranoj saradnji ! ! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.