slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Neewer 35mm F1.2 za Fuji

55 €

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
416
15
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milan
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi

Manuelni objektiv za Fuji X u potpunosti izradjen od metala. Pozeljna zizna daljina za razne prilike sa izuzetno velikim otvorom blende. Odlican za portrete, ulicnu fotografiju, vecernje pejzaze. . . Ostar u centru vec od 1.2 i sasvim pristojan u uglovima. U perfektnom stanju bez i najmanjeg traga prethodne upotrebe. Stakla cista bez imalo prasine.

 

Ono sto mi se posebno svidja kod ovog objektiva je bokeh, koji lici na mehurice od sapunice (soap bokeh, bubble bokeh) kao kod legendarnog trioplana. I generalno, fotografije koje se dobijaju sa ovim objektivom su jako lepe i sa karakterom. Otpor na odbljeske nije bas najbolji, sto se moze jako lepo iskoristiti u kreativne svrhe.

 

Manuelni objektiv za Fuji X u potpunosti izradjen od metala. Pozeljna zizna daljina za razne prilike sa izuzetno velikim otvorom blende. Odlican za portrete, ulicnu fotografiju, vecernje pejzaze. . . Ostar u centru vec od 1.2 i sasvim pristojan u uglovima. U fenomenalnom stanju bez i najmanjeg traga prethodne upotrebe. Stakla cista bez imalo prasine.

ID Oglasa: #150707837
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.