slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

NEEWER objektiv 18mm HD Wide Angle+10x Macro Additional Lens

6.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
34
1
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad online
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 63

 

NEEWER Wide Angle Lens Compatible with Canon G7X Mark III Camera, 2 in 1 18mm HD Wide Angle &10x Macro Additional Lens with Extension Tube, Bayonet Mount Lens Adapter, Cleaning Cloth

 

Širokougaoni objektiv od 18 mm】 NOVIJE 2 u 1 širokougaono i makro dodatno sočivo pretvara 24 mm sočivo G7Ks Mark III u širokougaono sočivo od 18 mm. Napomena: Širokougaoni objektiv se mora koristiti zajedno sa makro objektivom.
10k makro sočivo】Originalno sočivo G7Ks Mark III može se odmah promeniti u 10k makro sočivo uklanjanjem širokougaonog sočiva i korišćenjem samo makro sočiva. Makro sočivo će vas impresionirati zapanjujućim mikro mogućnostima! NAPOMENA: širokougaono sočivo treba ukloniti okretanjem u smeru suprotnom od kazaljke na satu.
Profesionalna produžna cev】Sa ugrađenom oprugom, idealna je za makro fotografiju, držeći širokougao i sočivo za makro konverziju dalje od senzora kamere, čime se povećava uvećanje bez ugrožavanja kvaliteta slike.
Premijum HD optičko staklo i višeslojni nano premaz】 Vraća prirodne boje i eliminiše smetnje. Okvir sočiva je napravljen od CNC obrađene anodizirane legure aluminijuma kako bi se osiguralo da se sočivo neprimetno montira na originalno sočivo. Višeslojni premazi vidljivo smanjuju odsjaj i unutrašnje refleksije za pristupačnije slike visoke definicije.
Jednostavan za upotrebu i prenosiv】 Pričvrstite bajonet držač na vašu G7Ks Mark III kameru i zategnite nosač pomoću L tastera. Pričvrstite produžnu cev na nosač i zašrafite sočivo na produžnu cev. Uključena je i torbica za nošenje za lakše skladištenje i transport.

ID Oglasa: #162725446
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.