slika
slika
slika
slika
1 od 4

Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G II DX ED AF-S Objektiv MINT

7.000 dinFiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
9
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Uroš
Član od 02.09.2015.
Svi oglasi

Objektiv je zaista u fantastičnom stanju.  

 

Izuzetno dobro očuvan, tako da ni ultra osetljiva žuta farba na oznakama koja se počne habati i od nošenja u rancu nema nikakve tragove po sebi.  

 

Veoma dobar objektiv iako često ismevan i zanemarivan.  

 

U sebi ima ED staklo koje se nalazi u mnogo ozbiljnijim objektivma, veoma je oštar, pokriva čak i full frame senzor od 24mm pa nadalje što je meni bilo veliko iznenađenje, optički zaista fenomenalan, nema ni problema sa odsjajem kada se fotka prema suncu zahvaljujući upravo ED staklu koje ima u sebi.  

 

Razlog zašto se jeftin a tako dobar je taj što je u plastičnom telu, nema velik maksimalni otvor blende i ima autofokus koji je relativno spor za moderne standarde.  

 

Dakle sa njim se može fotkati sve bez ikakvih potreškoća osim neke brze akcije ili nekih uslova sa veoma malo svetla.  

 

U oglasima se retko kad nalazi ova druga verzija koja ima ED oznaku, jer je objektiv zaista odličan a pristupačan.  

 

Fokus i zum klize izuzetno glatko, bez ikakvog praznog hoda/lufta ili zastajkivanja, guma je čista zategnuta čvrsto na svom mestu.  

 

Stakla su perfektna, nemaju čak ni zaglavljene prašine ispod, što je veoma retka pojava osim ukoliko objektiv nije potpuno nov.  

 

Dolazi sa oba poklopca potpuno zaštićen.

 

Lični kontakt moguć i poželjan u Novom Sadu, gde objektiv može uživo da se pogleda i isproba što je svakako najbolje, slanje nije problem, biće dobro upakovan.  

 

Za više informacija/slika dostupan sam na 069 424 8988.

ID Oglasa: #165965876
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.