slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Olympus G.Zuiko Auto-S 40mm f/ 1.4 PenF Pen-F MFT set

230 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
375
8
pre 13 dana
Sasa
Član od 10.09.2015.
Svi oglasi
Prodaje se Olympus standardni mehanicki MF poluformatni objektiv kompletan, a u setu:

1) Olympus G. Zuiko Auto-S 40mm f/1.4(16) (PenF bajonet Pen-F) sa originalnim poklopcima i originalnom futrolom, i

2) mehanicki adapter PenF - MFT (m4/3) 

Dati Olympus objektiv je u odlicnom radnom, vizuelnom i funkcionalnom stanju. Nema nikakvih ostecenja. Cista stakla. Blenda suva. Izuzetnih karakteristika. Jedan od najinteresantnijih poluformatnih Olympus objektiva. Odgovara opsegu 58mm za FF. Minijaturnih je dimenzija a izuzetne svetlosne moci. Praktican za bilo koju vrstu fotografije i video. Odlicne ostrine i prelep bokeh. Primenljiv je na analognim poluformatnim telima sa PenF bajonetom i svim digitalnim APS-C odn. MFT telima preko u setu prilozenog PenF - MFT adaptera. Koriscen je na mirrorless sistemima Olympus, Panasonic(Lumix) i Blackmagic.

Prodaje se iskljucivo kao komplet.

Poslednje fotografije dokumentuje velicinu objektiva spram standardnog objektiva Konica 52/1.8. Poredjenje je sa i bez adaptera. Konica set nije predmet ove prodaje.


 
ID Oglasa: #158381143
Informacije

Iskljucivo licno preuzimanje uz predhodnu proveru vizuelnog i funcionalnog stanja predmeta prodaje.  Moguc dogovor.   Veci popusti za kupovinu vise predmeta prodaje iz razlicitih mojih oglasa.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.