slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Sklopiva pozadina za video konferencije i striming uživo

3.199 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
80
2
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam takozvani Stream Screen pozadinu u zelenoj boji koja je namenjena za zum video konferencije i strimovanje uživo.
Glavna svrha ovakvog proizvoda jeste pružanje profesionalnog okruženja za Vaše online video konferencije i prezentacije. Ovakav tip pozadine je dizajniran sa ciljem da poboljša vizuelnu estetiku prostora koji se nalazi iza Vas. Isključivo na Vama ostaje da odlučite da li ćete pozadinu postaviti iza Vas i početi sa prezentacijom ili ćete pak kreirati pozadinu putem programa i bez ikakvog truda i dekorisanja, imati lep enterijer iza sebe tokom trajanja konferencije!  
Cilj postavljanja pozadine jeste fokus na Vas same kao i na kvalitet slike i svetline, a Vaša pozadina će takođe izgledati oštro i jasno, bez obzira na uslove osvetljenja u datom okruženju.
 
Ovakav tip pozadine je veliku primenu pronašao i kod igranja video igrica i strimovanja uživo tako što doprinosi stvaranju impresivnih pozadina. Dakle pronašla je primenu i kod mlađih generacija. Sklopiva pozadina će postati izuzetno koristan dodatak za poboljšanje Vašeg virtuelnog prisustva i na tom polju.  

Veoma jednostavnom upotrebom, ovaj proizvod će Vam pomoći da unapredite svoje online prezentacije i stvorite profesionalni utisak tokom virtuelnih sastanaka i live emitovanja.

Ostvarite visok nivo kvaliteta svoje video prezentacije!


Karakteristike:

  • Sklopiva pozadina namenjena za zum video konferencije
  • Pozadina pruža profesionalno okruženje za online prezentacije
  • Cilj pozadine jeste poboljšanje estetkog prostora iza Vas
  • Postavljanje pozadine doprinosi oštrini i većem kvalitetu slike
  • Veliku primenu pronalazi kod igranja live video igrica
  • Pozadina dostupna u zelenoj boji
  • Prečnik 142cm
ID Oglasa: #154614453
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.