slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Zhiyun TransMount Video Transmission Transmitter AI

120 €

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
73
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milan online
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi

Uredjaj koji je moj prijatelj kupio za svoje potrebe, ali nije obratio paznju da njegov aparat nije medju podrzanima. Dakle, prakticno nov, samo proban. Zbog tesnog dela sa prikljuccima na telu, jedan kabal je morao da istanji, sto se moze videti na drugoj fotografiji. Sve ostalo je novo i bez tragova. Ovo je opis uredjaja preuzet sa sajta BH Photo Video:

 

Са ТрансМоунт ХДМИ бежичним видео предајником АИ компаније Зхииун Тецх , можете да преносите видео високе дефиниције, ниске латенције 1080п30 на Трансмоунт пријемник до 328' линије вида.  Предајник је компатибилан са стабилизаторима Crane-4, Crane 2S, Crane-3S, Weebill-S, Weebill-2, Weebill-3 и Weebill-3S, омогућавајући контролу камере преко стабилизатора док бежично преноси ваш видео. Предајник је способан да емитује видео на до три уређаја.

Трансмоунт предајник има ХДМИ улаз типа А, који подржава до 1080п60 видео, и преноси до 1080п30 преко Ви-Фи.  Напајање обезбеђује интегрисана батерија од 1400 мАх, која се пуни преко микро-УСБ улазно/излазног порта и траје око 1,5 сата са пуним пуњењем.  Микро-УСБ порт такође делује као порт за контролу камере за различите типове камера, а порт за контролу камере специфичан за Сони обезбеђује контролу камере за Сони камере.  Микро-УСБ, мини-УСБ, УСБ Типе-Б и УСБ Типе-Ц каблови за управљање камером су укључени са предајником.

Јединица предајника се може причврстити на носач или постоље преко приложене монтажне плоче и монтажних вијака.

 

 

ID Oglasa: #159307718
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.