Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Foto-aparati i kamere > Rasveta | Blicevi, blic glave i LED

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

ESDDI TTL blic za Canon

45 €

Kragujevac
Korišćeno
30
6
danas
Milan
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi

Ovo je u osnovi Neewer NW565EX, potpuno identican blic sa istim specifikacijama. Vodeci broj 58, zum 18-180mm, osvezavanje ispod 3 sekunde na maksimalnoj snazi, brza sinhronizacija 1/8000, mogucnost bezicnog pokretanja, rotacija glave u svim smerovima. .. Blic je u dobrom stanju sa manjim tragovima koriscenja u vidu sitnih ogrebotina i potpuno ispravan.

 

Pogledajte dobro fotografije - one su deo opisa i prikazuju predmet koji se prodaje, sa svim nedostacima ako ih ima. Garantujem za tacnost podataka, i u slucaju bilo kakvog nedostatka koji nije opisan ili prikazan na fotografijama, vracam novac zajedno sa troskovima slanja. Preuzimam punu odgovornost za pakovanje i transport, i u slucaju ostecenja nadoknadjujem stetu/vracam novac. Odgovaram na sva pitanja, a komunikacija moze bilo kako: KP, SMS, Viber, WhatsApp, poziv.

ID Oglasa: #165069956
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.