slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

RGB LED Video Light, DioKiw Camera Light Mini Sunset Lamp

4.499 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
123
4
pre 10 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vukasin
Član od 15.05.2012.

RGB LED video svetlo, DioKiv svetlo za kameru Mini lampa za zalazak sunca sa 3 držača za hladne cipele, 2000mAh baterija, 2500K-9000K prenosiva magnetna adsorpciona noćna lampa za selfije za DSLR/kameru/telefon

 

【Nadograđena RGB video svetla mogu biti kao lampa za zalazak sunca】 Nova verzija V-S6 RGB LED video svetla za kameru koristi 45 visokoefikasnih svetlosnih perli, veći ugao, veću osvetljenost, veći prikaz boja. Više od 95% CRI čini sliku prirodnom. Dakle, veća osvetljenost i veći prikaz boja, kao i veći izbor boja. RGB svetlo u boji, čineći vašu fotografiju šarenijim. Stakleno sočivo prelama svetlost kroz otvor blende, na taj način imate prenosivo svetlo za zalazak sunca.
【RGB &CCT &SCENE MODE】 Ugrađeno u ovu džepnu LED lampu kamere sa tri pogodna režima, ima podesivu nijansu od 0° -359° , zatamnjenje od 0%-100%, temperaturu boje od 2500k (toplo) do 9000k (hladno) zatamnjivanje. A 20 svetlosnih efekata stvaraju različite scene. LED video svetlo je opremljeno OLED ekranom za precizna očitavanja kako bi se postigla vizuelizacija podešavanja parametara.
【Magnetni dizajn leđa i prenosiva veličina】 Snažno usisavanje na zadnjoj strani omogućava vam da ga stavite na bilo koje mesto koje se može privući. Težina je samo 109 grama. Mini džepna veličina, lagana i prenosiva za lakše kreiranje video zapisa. Kao RGB video svetlo, idealno je za selfije, vlogove, mrtvu prirodu, svetla raspoloženja za zabavu, portrete, dečije fotografije i IouTube video zapise.
【Baterija velikog kapaciteta 2000 mAh】 Mini LED svetlo kamere je ugrađeno u 2000 mAh punjivu litijumsku bateriju, vreme punjenja je oko 2 sata, maksimalna osvetljenost je do 2 sata, minimalna osvetljenost je do oko 10 sati. Sa priključkom za punjenje Tipe-C na video lampi kamere, može se koristiti i tokom punjenja, više ne morate da brinete o problemu niske baterije.
【¼ " Interfejs &Adapter za hladnu obuću】Na osnovu različitih potreba, specijalno smo dizajnirali 3 držača za hladnu obuću i standardna ¼ " interfejsa za ispuštanje, pogodna za pomoćne uređaje eksterne foto kamere kako bi dobili bolje svetlosne efekte. Ova RGB kamera i video svetlo je kompatibilno sa DSLR kamerom, kamkorderom, stativom, postoljem za svetlo i konektorom za više svetla itd.

ID Oglasa: #149371638
Informacije
Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.  

Moguce licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu, Futogu.

Garancija na ispravnost.

Ne radim zamene i ne radim povrat novca za pogresno narucene artikle.

Kontakt KP Poruke/Viber.

Vukasin 060 0 164 264

Marko 065 926 4721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.