slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Grand Foto Video Studio Softbox Kontinualna Rasveta 12x45w

349 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
145
5
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

JEDINSTVEN SET SOFTBOX KONTINUALNE FLUO RASVETE - SAVRSEN IZBOR ZA VAS FOTO STUDIO 

Zelite da opremite Vas studio za fotografisanje i video produkciju? Bez dileme, ovo je pravi izbor za Vas. Set koji pruza neverovatne mogucnosti, kako amaterima i pocetnicima tako i pravim profesionalcima, koji uzivaju u svom poslu. Visoko kvalitetni materijali prilikom izrade, jeste ono sto ovaj set izdvaja od drgih kineskih replika i nekvalitetnih kompleta rasvete.  

To je najbolji izbor za entuzijaste fotografije, početnike, TikTok i YouTube influensere, i profesionalne fotografe. Savršeno za portrete, snimanje objekata i video zapisa itd. Ukoliko zelite da opremite Vas foto studio onda je ovo pravi izbor za Vas, visoko kvalitetan set kontinualne rasvete, pomocice Vam da Vase fotografije izgledaju profesionalno, jedinstveno, i pre svega originalno. Budite drugaciji od ostalih, budi originalni i svoji. Ukoliko zelite da slike Vaseg brenda budu profesionalne, onda je ovo pravi izbor za Vas. Budite prepoznatljiviji, inovativniji i bolji id drugih, jednostavno budite No.1 u svom poslu.  

Softbok pomaže u stvaranju ravnomerne i difuzne svetlosti, omekšavajući svetlosni tok i uklanjajući senke da biste snimili savršene snimke. Lako i jednostavno instalirajte svoj komplet rasvete na zeljeno mesto i zapocnite slikanje ili snimanje.  Nas jedinstveni i veoma kvalitetan komplet rasvete je lagan i veoma  lak za nosenje, montiranje i demontiranje. Dolazi sa torbom za skladistenje, koja ce Vam pomoci da Vas komplet bude uz Vas u svakom momentu, lako je prenosiv bilo da radite u studiju ili na terenu.

 

USTEDA ENERGIJE &SIJALICA 12x45W:


Nasa keramicka sijalica od 45W, moze da izdrzi visoke temperature, ima dug radni vek i štedi 80% energije. Ono sto ce ovaj komplet rasvete izdvojiti od jeftinih, kineskih kompleta, jeste sto je izradjen od visoko kvalitetnih materijala, pa samim nacinom izrade pruza duzi vek trajanja. Temperatura boje je bliska dnevnoj svetlosti, sto maksimizira Vas originalni sarm.  

 

NADOGRADNJA PODESIVI STATIV:  


Stativ koji je podesive visine napravljen je od visokokvalitetnog materijala, prilično je lagan, tako da se lako postavlja. Stabilan je, jak i veoma izdrzljiv. Poseban dizajn ovog seta za fotografisanje, omogucice Vam da na najbrzi nacin postavite softbox i krenete sa slikanjem ili snimanjem. Visina se može podesiti, kako bi se zadovoljile različite potrebe za fotografijom.  

 

KOMPLET POZADINA SA NOSACEM:

 

Profesionalni studijski sistem za pozadine izradjen je od visoko kvalitetnih materijala, veoma laganih za postavljanje bilo da ste u studiju ili na terenu. Poseban dizajn, omogucice Vam lako podesavanje visine stalaka, kao i postavljanje pozadina na isti. Takodje u komplet je ukljucen i set od tri visokokvalitetne pozadine, koje ce Vam pomoci da Vase fotografije izgledaju profesionalno. Pozadnine koje su ukljucene u komplet su zelena, bela, crna dimenzija 1.6 x 3m.

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

  • Sastoji se od 12 Fluo sijalica ukupno snage 2100W i toplinom boje 5500K.
  • Tripod stalci su aluminijumski, dovoljno stabilni i cvrsti , sa maksimalnom visinom od 200cm.  
  • Sijalicne glave se sastoje od 4 grla u koja se pozicioniraju Fluo Foto sijalice iz kompleta.
  • Softbox je izradjen od visoko kvalitetnih materijala, dimenzijama 50x70cm.
  • Difuzori su izadjeni u kombinaciji sa cickom, pa se lako montiraju i demontiraju.
  • Ovaj komplet sadrzi apsolutno sve sto vam je potrebno za idealno foto / video snimanje.
  • Izradjen od kvalitetnih materijala, nije za ''jednokratnu upotrebu''.
  • Radni vek sijalica je preko 10.000 radnih sati.
  • Idealan je za slikanje kako ljudi, tako i predmeta raznih namena i vrsti.
  • Izvor svetla ima temperaturu boje od 5500 kelvina.
  • Visoko kvalitetni nosac za pozadine, izradjen od visoko kvalitetnih materijala, veoma je lagan i jednostavan za prenosenje bilo da slikate na terenu ili u studiju. Stalci se brzo lako i jednostavno podesavaju po visini dimenzija 2 x 3m.
  • Set pozadina od tri boje zelena, crna i bela. Dimenzija 1.6 x 3m, izradjene su od visoko kvalitetnog materijala. Ucinice Vase fotografije nestvarnim, profesionalnim i jedinstvenim. Da bi ste lakse pricvrstili pozadine u paketu se nalzi sest stipaljki.
  • Jedinstven, visoko kvalitetan set rasvete, lako i brzo ga instalirajte na zeljeno mesto i krenite sa fotografisanjem ili snimnjem.

 

SPECIFIKACIJA PROIZVODA:

  • 3 x Stativ podesiv po visini od 68-200 cm, vrlo lagan i prenosiv.
  • 12 x Sijalica od 45 FLUO WAT, u praksi stvara realno 1800W.
  • 3 x SoftBox dimenzija 50x70cm, izradjen od kvalitetnog materijala. Od kojih je jedan BOOM SoftBox.
  • 3 x Fasung na koji staje 4 sijalice sa prekidacima za aktivaciju svetla.
  • 3 x Pozadine (zelena, crna, bela) za fotograficanje.
  • 1 x Nosac pozadina 2x3m.
ID Oglasa: #142844871
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.