slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Set Opreme za GoPro Komplet za Akcione Kamere 15in1

5.350 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.294
10
pre 15 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

Set Opreme za GoPro Hero Komplet za Akcione Kamere 15 in 1 

Da li ste vlasnik akcione kamere ili zaljubljenik? Ako jeste, ovaj komplet dodatne opreme za kameru biće savršen izbor za Vas. Nabavite Vas komplet opreme po akcijskoj ceni od 3950 dinara. Sve sto Vam je potrebno da uplovite u novu jos zabavniju
avanturu!

15 in 1 je idealan set opeme za sve ljubitelje akcionih sportova kao i za sve ljubitelje uzbudljivih putovanja. Bezbrizno i lako zabelezite sve impresivne fotografije i snimke iz Vama zeljenog ugla. Lako i jednostavno ponesite sa sobom sve potrebne nosace za Vasu GoPro ili bilo koju drugu akcionu kameru.  Ovaj paket opreme sadrzi sve komponente kao sa profilne slike. Ovaj komplet opreme kompatabilan je svim akcionim kamerama kao i svim GoPro Hero kamerama.

KARAKTERISTIKE PAKETA:

  • Podesivi po velicini i vodootporni kaiš je jedna od standardne opreme svih filmskih i sportskih entuzijasta.  Kaiš se može nositi direktno na glavi ili preko kaciga, šešira ili kapa. Dizajn kaisa je veoma lagan, napravljen je od elasticnih i lako rastegljivih vlakana, sa unutrasnje strane trake nalaze se gumeni umetci za lakse, komfornije i bezbriznije drzanje.
  • Lagan, fleksibilan dizajn nosaca za grudi kombinuje udobnost i performanse.  Može  u potpunosti odgovarati vašoj građi, lako podesiv prema svim velicinama Specijalno dizajniran i projektovan sa brzim zatvaranjem koje možete jednostavno da obučete i skinete – čak i sa rukavicama.  Dobra PVC kopča-jednostavna za instalaciju, praktična i izdržljiva.
  • 3M lepljivi nosaci GoPro i drugih akcionih kamera idealni su izbor kako za ravne tako i za zakrivljene povrsine, postavite Vasu kameru na Vama zeljeno mesto i snimite svet iz Vase perspektive. Lako jednostavno i potpuno bezbedno pricvrstite Vasu kameru na bilo koju povrsinu uz pomoc 3M nosaca koji je izradjen od visoko kvalitetnog 3M lepka.
  • Da biste bezbrizno koristili Vasu akcionu ili GoPro kameru u vodi, potrebno je da imate plutajucu bovu, koja ce Vam spasti kameru od pada u vodu.  Plovni monopod čuva vašu akcionu kameru bezbednom i ravnom na površini vode.  Savršeno za podvodno snimanje i fotografisanje.  Idealno za: ronjenje, snorkeling, surfovanje, plivanje, vožnju kajakom, veslanje, pecanje itd.  Dizajniran da spasi vašu kameru ako padne u vodu,  služi i kao rukohvat i uređaj za plutanje.  Kompaktna veličina stativa omogućava udobno nošenje akcione kamere rukom.  
  • Vakumski nosac akcionih kamera, za Vas automobil, kompatibilan je svim vrstama akcionih kamera, kako za GoPro tako i za mnoge druge. Napravljen od vrhunske plastike, otporan je na UV zračenje i izdržljiv za upotrebu.  Jaka usisna podloga se lako montira na instrument tablu ili vetrobransko staklo.  Brzo i veoma jednostavno se sklapa.  Podesiv dizajn za postizanje optimalnog pregleda, iz svakog zeljenog ugla.  Fleksibilni spojevi osiguravaju da se vaša akciona kamera bezbedno drži na mestu.
  • Naš kaiš za zglob je napravljen od materijala visoke čvrstoće prozračnog materijala, koji se udobno nosi i pričvršćuje.  Kais nosaca napravljen je od visoko kvalitetnog materijala, tako da upija znoj, propusta vazduh, veoma je pogodan za kozu.  Ploča za montiranje može da se rotira za 360 stepeni, možete podesiti ugao hvatanja na svoje zadovoljstvo.  Ploča visoke čvrstoće obezbeđuje stabilnu montažu, oslobodite ruku dok vozite bicikl, surfujete itd. Imaćete punu upotrebu obe ruke kada ste zauzeti i to će činiti nosač za zglob savršenim za surfovanje, ronjenje, penjanje, skijanje i tako dalje.
  • Njegov dizajn J-Hook čini ga izvanrednim i praktičnim. Izrađen od super-jake i održive plastike, ovaj nosač je dizajniran da ostane stabilan i bezbedni čak i u najtežim uslovima.  Nosac je napravljen od visoko kvalitetnog materijala, sto mu dodatno pruza sigurnost i cvrstinu.  Nosac je veoma jednostavan i lak za instalaciju.  
  • Tripod monopod holder za GoPro je jos jedan dodatak koji kompletitra ovaj set. Lako i jednostavno pricvrstite Vasu kameru na zeljeno mesto.

PAKET SADRZI:

1 x nosac za glavu
1 x nosac za grudi
1 x bova za vodu
1 x vakumski nosac
1 x rotirajuci nosac za ruku
1 x tripod monopod holder
1 x J Hook 
2 x ravna nosaca za 3M nalepnice
2 x zakrivljena nosaca za 3M nalepnice
4 x 3M lepljive nalepnice 
 
~OVAJ SET OPREME 15 IN 1 KOMPATABILAN JE SA SVIM GOPRO HERO KAMERAMA KAO I SA SVIM OSTALIM AKCIONIM KAMERAMA~

 

ID Oglasa: #131568915
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.