slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

AKASO Brave 4 Pro 4K30FPS Akciona kamera

11.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
244
11
pre 10 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

AKASO Brave 4 Pro 4K30FPS Action Camera - 131ft Underwater Camcorder Waterproof Camera with Touch Screen Advanced EIS Remote Control 5X Zoom Underwater Camera Support External Mic

 

PRAKTIČAN DVOSTRUKI EKRAN - AKASO Brave 4 Pro sa inovativnim dizajnom ekrana u dve boje, možete da menjate uokvirivanje i nadgledanje pogleda sa zadnje i na prednje strane, posebno živopisan prednji ekran može da zadovolji vašu potrebu za selfijem, a zadnji ekran osetljiv na dodir od 2 inča to čini jednostavan za korišćenje nego ikad.


SNIMAJTE VIDEO 4K30FPS I FOTOGRAFIJU 20MP: Ova akciona kamera snima zapanjujuće video zapise do 4K rezolucije i snima oštre fotografije profesionalnog kvaliteta sa jasnoćom od 20MP.


ODRŽAJTE SVOJ SNIMAK STABILNIM: Ugrađena elektronska stabilizacija slike (EIS) 2.0 sa 6-osnim žiroskopom detektuje promene položaja i kretanja. Kada se kamera naginje, pomera, trese ili doživi udar, ova akciona kamera i dalje može da proizvodi stabilan video.


VODOOTPORNA KAMERA od 131 FT: Snimajte u najgrubljim uslovima koje možete zamisliti. Brave 4 Pro podvodna kamera to može da podnese. Čvrsta je kao ekseri i vodootporna do 131 stopa desno sa vodootpornim kućištem.


PODRŽAVA SPOLJNI MIKROFON: Ova akciona kamera podržava eksterni mikrofon koji snima zvuk iz svih pravaca sa oštrim detaljima. Spoljni mikrofoni treće strane ne rade. Kupite AKASO spoljni mikrofon. Spoljni mikrofon nije uključen.

ID Oglasa: #151296509
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.