slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

DJI Action 2 Power Combo - exhibition piece

415 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
306
8
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.

▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.

Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000 artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 

 

 

DJI Action 2 Power Combo - exhibition piece  

 

 

DJI Osmo Action je u suštini bio protivnik GoPro-ovih jednostavnih modela Hero, a sada je Action 2 postao pomalo poput odabira Sessiona kao rivala. Možemo govoriti o neverovatno kompaktnom rešenju, u kome se sve može rešiti sa visokim kvalitetom i fleksibilnošću sa modularnim dizajnom. Na modularnoj liniji, inače, Insta360 je ranije imao prilično dobar pokušaj, ali je One R nezasluženo zanemaren. Pa, pogledajmo Akciju 2.

Ime Osmo je dao DJI, ali nema veze, ipak možemo govoriti o proizvodu koji ima odličan sistem stabilizacije (RockSteadi 2.0) koji će pokušati da zadovolji potrebe mnogih. Novina koristi senzor od 12 megapiksela (1 / 1,7 inča) koji će moći da snima video zapise u 4K Ultra HD kvalitetu (Hero10 takođe podržava 5,3K).

Više rezolucije nisu podržane u Action 2, ali postoje i opcije snimanja od 120 FPS za 4K, tako da teško možete biti kritični prema tome. Brzina bita od 130 Mbps je plafon za snimke, dok je GoPro pomerio gornju granicu na 100 Mbps.

Sistem sočiva proizvoda ima ugao gledanja od 155 stepeni (F / 2,8), tako da ćete videti sve što se dešava ispred njega. Može se čak i snimiti na magnet, a šta više, DJI zapravo smatra da je magnetna fiksacija ovde prioritet. Ovo će olakšati i brzo zakačiti uređaj na različita mesta, čak i ako nosite akcionu kameru bez upotrebe kaiševa.

Struktura je dobila AMOLED displej od 1,76 inča, na kome se mogu dobro rukovati podešavanjima uređaja, ali inače ovim proizvodom se može kontrolisati sa mobilnog telefona. Ekran je zaštićen Gorilla Glass staklom da spreči probleme na terenu. Koristeći modularni dizajn, Action 2 će biti dodat još jedan displej koji gleda unapred, okupljajući dobru konfiguraciju i za vlogere.

Zahvaljujući izuzetno efikasnoj stabilizaciji, uređaj će moći da snima neverovatno glatke video zapise u svakoj situaciji. Uz HorizonSteadi, struktura će imati za cilj horizontalne snimke u svim situacijama. Kompanija je zadržala sve prethodne režime snimanja, uključujući timelapse, prenos uživo i opciju usporenog snimanja, između ostalog. Ovo poslednje može da se uradi pri brzini do 240 FPS u standardnoj Full HD rezoluciji - Hero10 je sposoban za 2,7K po istoj brzini.

Zvuk se može snimiti u visokom kvalitetu na uređaju, ako nije nužno to bi inače bila njegova primarna funkcija. DJI je u kameru ugradio „ matrik stereo“ sistem sa četiri mikrofona, koji će takođe moći da se koristi za glasovnu kontrolu, koja je postala naprednija nego ranije. Aplikacija DJI Mimo će moći da obezbedi kameri bolje opcije za uređivanje videa nego ranije, i moći će da inteligentno iseče sam materijal.

Uređaj se može koristiti i bez microSD kartice, što može dobro doći ako, na primer, osoba zaboravi da ponese karticu sa sobom ili želi da snima dok snima slike sa kartice na spoljni medij. Kod GoProka to nije slučaj, mada treba dodati da se ovde može govoriti samo o 32 GB, što ne pruža mnogo manevarskog prostora.

Vodootporan, Aciton 2 će izdržati do 10 metara pritiska bez ikakvog kofera, tako da možete još lakše roniti bez potrebe da ga stavljate u futrolu, ali u suprotnom će se napraviti kućište ako morate da zaronite dublje od toga. Kamera ima veoma izdržljiv aluminijumski poklopac, koji će ostaviti impresivno masivan utisak čak i sa svojom malom veličinom.

DJI Aciton 2 će biti dostupan na čak više mesta nego Osmo Action, zahvaljujući svojoj maloj veličini. Akcija 2 je neverovatno laka, ali zaista. Sa težinom od samo 56 grama, struktura je sve što može da se koristi, sa samo dodatnim opcijama koje su dostupne sa magnetnim modulima. GoPro Hero10 je skoro 100 grama teži od ovog proizvoda, tako da sada možemo govoriti o trećini.

ID Oglasa: #130456528
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.