slika
slika
1 od 2

DJI Osmo Pocket troosna kamera

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
296
7
pre 12 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Atom Shop
Član od 22.09.2015.
Svi oglasi
  • NOVA - NEOTPAKOVANA ROBA
  • GARANCIJA NA SVAKI KUPLJENI PROIZVOD
  • MOGUCNOST PORUCIVANJA RAZNOVRSNE ROBE
  • Rok isporuke od 3 do 7 radnih dana
  • Isporuka kurirskom sluzbom
  • Placanje prilikom preuzimanja
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DJI Osmo Pocket - troosna kamera
Najmanja troosna stabilizirana kamera na svijetu koja će vas pratiti u najvećim avanturama u vašem životu!

Visok nešto više od 12 centimetara, Osmo Pocket je DJI-jeva najmanja troosna kamera na gimbalu. Njegove značajke i usluge korisnicima pružaju kreativnu slobodu kao nikada do sada u tako kompaktnom obliku! Senzor kamere od 1 / 2,3 inča snima fotografije od 12 megapiksela i 100Mbit 4K video pri brzini do 60 sličica u sekundi sa zadivljujućim detaljima. Njegov dvostruki ugrađeni mikrofon i napredni algoritmi za smanjenje šuma osiguravaju da izvrsnu sliku prati zvučni zapis istog kvaliteta. Ugrađena baterija može snimati dva sata videozapisa u 4K rezoluciji 30 fps, pa će Osmo džep uvijek biti tu za vas da zabilježite svoj život u najboljoj kvaliteti!

FaceTrack vodi ActiveTrack još jedan korak dalje: s proširenim ActiveTrack algoritmima, FaceTrack automatski detektira ljudsko lice koje tada uvijek pokušava zadržati u središtu izrezivanja slike. Da biste pokrenuli FaceTrack, odaberite način rada samookidača i kamera će odmah početi pratiti vaše lice.

Za fotografije širokog ugla od kojih zastaje dah, Osmo džep nudi dva Panorama načina. 3x3 proizvodi panoramsku sliku sačinjenu od 9 slika, dok 180 ° rezultira panoramskom slikom koja se sastoji od četiri slike. Softver Osmo Pocket automatski ih kombinira tako da se možete usredotočiti samo na trenutak i kompoziciju.

Kreativno uređujte svoje videozapise uz unaprijed postavljenu muziku, prijelaze i bojanje. Odaberite jedan od 10 zabavnih predložaka i dopustite Mimo kontrolirati kretanje fotoaparata. Kad završite sa snimanjem, Mimo automatski stvara kratku priču koju možete odmah podijeliti sa svojim prijateljima i poznanicima!

Boja: crna
CMOS senzor
Rezolucija, video 3840 x 2160 (4K UHD)
Rezolucija 12 mpiksela
Osvjetljenje f / 2
Ugao gledanja objektiva 80 stepeni
Brzina zatvarača 8000 1 / sek
Maksimalna ISO vrijednost je 3200
Stabilizator Da
Veličina LCD ekrana 1,08 "
Ekran na dodir Da
Memorijska kartica tipa MicroSD
Priključak USB 2.0 Tip C
Navoj stativa br.
Vodootporna br.
Vreme rada 100 minuta
Kapacitet baterije 875 mAh
Dimenzije 121,9 x 36,9 x 28,6 mm
Težina 116 g




ID Oglasa: #121809550
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.