slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Dragon Touch Vison 4 Lite 4K/30FPS 20MP EIS akciona kamera

8.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
119
6
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nova neotpakovana.

 

Dragon Touch 4K Action Camera, 20MP EIS Anti-shake Underwater 30M Waterproof Wifi Action Cam with Mounting Accessories Kit - Vision 4 Lite

 

Vrhunska stabilizacija slike: Ugrađena elektronska stabilizacija slike (EIS) pruža spektakularno glatke i stabilne video zapise u rezoluciji do 4K/30fps, ova akciona kamera obezbeđuje odlično iskustvo u snimanju objekata koji se brzo kreću.


4K Akciona kamera sa zumom: Profesionalna 4K/30FPS, 2.7K/30FPS, 1080P/60FPS video i 20MP foto rezolucija sa 4k zumom omogućava vam da uhvatite uzbudljiv trenutak.


Podvodna kamera od 30 metara: Opremljena vodootpornim kućištem, možete duboko roniti ispod 30 metara. Ova podvodna akciona kamera je idealna za vodene sportove kao što su plivanje, surfovanje, ronjenje itd.


Bežični daljinski upravljač za ručni zglob: Sa 2.4G bežičnim daljinskim upravljačem za ručni zglob, možete da snimite svoj svet na potpuno nov način. Kontrolisanje kamere, kadriranje snimaka ili snimanje video zapisa sada su izuzetno zgodni samo pritiskom na dugme na daljinskom upravljaču.


Raznovrsne karakteristike: Ova akciona kamera ima više funkcija uključujući režim automobila, naopako, video zapis sa vremenskim odmakom, time lapse fotografiju, snimanje u petlji, usporenu i rafalnu fotografiju.

ID Oglasa: #155377257
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.