slika
1 od 1

GOPRO HERO11 Black Mini

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
67
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Novi senzor visokih performansi HERO11 Black pruža najšire vidno polje od svih HERO kamera do sada. To otvara potpuno novu dimenziju vašoj kreativnosti, jer sada možete da uhvatite mnogo više neba i horizonta. Koristite aplikaciju GoPro Kuick za zumiranje, isecanje snimaka, podešavanje razmera i još mnogo toga.

5.3K video pruža 91% veću rezoluciju od 4K i da, 665% više od 1080p! HERO11 Black snima snimke sa neverovatnim detaljima i skoro bioskopskim kvalitetom slike. Vodoodbojni štitnik za sočiva čak pomaže da se eliminišu odblesci sočiva i druga izobličenja kako bi vaše fotografije i video zapisi bili još impresivniji.

Novi senzor HERO11 Black povećava rezoluciju fotografije na 27 MP dok snima 5,3K video pri 60 FPS. U međuvremenu, možete da snimite zapanjujuće fotografije od 24,7 MP vaših omiljenih trenutaka. Osim toga, možete snimiti 2,7K video pri 240 FPS, koji se može reprodukovati 8k sporije da biste snimili detalje koji se ne mogu videti normalnom brzinom.

HiperSmooth nikada nije bio ovako dobar. Osvojio je prestižnu nagradu Emmi® za 2021. za senzor u kameri i stabilizaciju softvera. HiperSmooth 5.0 podiže letvicu još više uz Horizon Lock. Poboljšana stabilizacija za snimke u razmeri 4:3 i funkcija AutoBoost obezbeđuju maksimalnu stabilizaciju uz minimalno isecanje slike. Vozite bicikl, skejtbord, skijate ili samo jurite svoju decu u parku - čak i u najnepovoljnijim uslovima, snimci ostaju stabilni.

HERO11 Black pruža profesionalne snimke korišćenjem digitalnog sočiva kako bi horizont bio ispravan. Horizon Lock funkcija HERO11 Black održava snimanje stabilnim čak i ako se kamera rotira za 360° tokom snimanja. U kombinaciji sa HiperSmooth, Horizon Lock pruža glatke snimke koji su savršeno stabilni. Ne treba vam kardan ili softver za stabilizaciju za profesionalni kvalitet.

HERO11 Black je potpuno vodootporan i barem podjednako izdržljiv kao i njegovi prethodnici. Može se koristiti na svestrane načine za svaku avanturu, jer je dizajniran da izdrži stroge uslove bilo da snimate u blatu, snegu ili vodi (do 10 m dubine). Izdržljiv i otporan na ogrebotine štitnik sočiva pruža još veću zaštitu i može se lako zameniti ako je potrebno.

HERO11 Black dolazi sa revolucionarnom Enduro baterijom. Koristeći naprednu tehnologiju, Enduro od 1720mAh drastično poboljšava performanse kamere u hladnim uslovima, dok produžava vreme snimanja do 38% u normalnim uslovima u poređenju sa prethodnim GoPro kamerama i baterijama. Od sada možete da snimate svoje skijanje, snoubord i druge zimske avanture u težim uslovima nego ikada ranije. Takođe se puni brže od prethodnih baterija, tako da imate manje vremena za čekanje i više vremena za lov na adrenalin.

Sa HERO11 Black, možete odabrati da li ćete snimati u 8-bitnom ili 10-bitnom režimu. Dubina boje od 10 bita koja može da prikaže više od milijardu boja obezbeđuje mnogo realističnije slike i glatkije prelaze boja.

Ovaj objektiv specifičan za GoPro reprodukuje snimak odnosa širine i visine 8:7 snimljen novim senzorom kao širokougaoni snimak 16:9. Rezultat je impresivan video koji snima još više vas i vaše okoline.

Odnos širine i visine slike 8:7 prikazuje više scene u svakom snimku. Dodatna visina ga čini savršenim za ekstra visoke vertikalne snimke od 9:16 ili bilo koju drugu veličinu koja vam je potrebna za platformu društvenih medija. Uz pomoć GoPro Kuik aplikacije, možete lako da uređujete video zapise. Odnos širine i visine slike 8:7 je takođe odličan za fotografisanje, jer ovaj svestrani format olakšava promenu odnosa širine i visine i drugih podešavanja za fino podešavanje vaših snimaka nakon što ih snimite.

Uz pomoć prednjeg i zadnjeg LCD ekrana, možete savršeno komponovati svoje snimke. Koristite veliki zadnji ekran osetljiv na dodir da biste snimili scenu ispred sebe ili okrenite kameru i koristite prednji ekran za vlog. Prednji ekran je veoma detaljan u prikazu uživo, dok brza kontrola dodirom na zadnjem ekranu olakšava prebacivanje između režima snimanja i promenu podešavanja u hodu.

 

 

 

ID Oglasa: #149326846
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.