slika
slika
slika
slika
1 od 4

INSTA360 ONE RS 1-Inch 360 Edition action camera

925 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
218
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.


Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000 artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 

 

Snimite spektakularne 6K 360° fotografije i video zapise. Nova Insta360 ONE RS 1-inčna 360 kamera razvijena je u saradnji sa Leica-om i sadrži dva senzora od 1 inča za snimanje snimaka zadivljujućeg kvaliteta. FlovState obezbeđuje neverovatno glatke snimke, a baterija od 1350 mAh garantuje dugo vreme rada. Takođe možete koristiti pametne funkcije kako biste svoje snimke učinili još zanimljivijim. Kamera je lagana, kompaktna i IPKS3 vodootporna - tako da možete da je nosite skoro svuda.

Može da vas prati skoro svuda
Ako tražite zgodnu kameru koju uvek možete poneti sa sobom, Insta360 ONE RS 1-inčni 360 je savršen izbor. Uređaj je neverovatno lagan i kompaktan - savršen za putovanja i šire! Ne zauzima previše prostora i nije preterano opterećenje. Takođe ima IPKS3 vodootpornost. Malo kiše ili snega ne predstavljaju veliku pretnju za njega. Na taj način ne morate da odlažete kameru kada se oblaci skupe na nebu!

Napomena: nemojte uranjati kameru u vodu niti je koristiti dok surfujete, na primer.

Još više udobnosti
Stavite svoje gledaoce u centar akcije - sa ONE RS 1 inch 360, možete emitovati uživo. Može se koristiti i kao veb kamera, snimajući sve što vas zanima na podeljenom ekranu. Možete jednostavno da uređujete snimke koristeći Insta360 Studio ili Adobe Premiere Pro dodatak. Sa Insta360, možete snimati koliko god želite bez brige o pregrevanju kamere. Nova baterija od 1350 mAh obezbeđuje do 62 minuta rada.

Napomena: kamera nije kompatibilna sa ONE R baterijama.

Dodatne mogućnosti sa dodatnom opremom
Želite više funkcija? Isprobajte dodatnu opremu koja se može kupiti zasebno! Sa nevidljivim selfi štapom možete da pravite originalne snimke iz trećeg lica - i lako možete da uklonite štap sa snimaka tokom uređivanja. Kuick Reader vam omogućava da brzo prenesete datoteke na SD karticu, a zatim na telefon - tako da ne gubite vreme i možete da delite svoje video zapise ili fotografije na društvenim mrežama skoro odmah! Dostupni su i poklopci za sočiva i adapteri za mikrofon.

ID Oglasa: #149724080
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.