slika
slika
slika
1 od 3

LAMAX X 7.2 Action camera

105 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.

Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000 artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 

 

 

Da li tražite akcionu kameru za svoje avanture? LAMAKS Ks7.2 je prilično ubedljiv sa svojim super 4K video zapisom pri 30 fps, MAKSsmooth stabilizacijom ili mogućnošću ronjenja. Zabeležite svoje sportske podvige, svoje sledeće putovanje ili vreme koje provodite sa prijateljima. Video je poboljšan u svakom pogledu u odnosu na prethodnu generaciju, tako da sa svakim kadrom dobijate više detalja, realističnije boje i maksimalan kvalitet.

LAMAKS Ks7.2 snima u pravoj 4K rezoluciji pri 30 kadrova u sekundi. Šta to znači? Savršeni detalji i video visokog kvaliteta. Naš najnoviji MAKSsmooth stabilizator smiruje drhtave snimke, tako da je rezultat vredan toga. Želite da snimite cool usporeni snimak? Možete ga usporiti 2k u Full HD-u i do 4k u HD-u i i dalje će biti 100% bez mucanja.

Tokom cele godine, za bilo koji sport, bilo koje iskustvo. LAMAKS Ks7.2 vas prati na svim vašim putovanjima. Izdržljivo kućište uređaja sa cool LAMAKS dizajnom će vas pratiti u svakoj ludoj prilici. Bacite kameru u futrolu i zaronite do 40 metara dubine, ili je zakačite za kacigu i pokažite svima na jutarnjim stazama od kakvog je drveta. Uz pomoć brzog Vi-Fi-ja, čak možete da prenesete snimke direktno iz lifta.

Sve što snimite lako se vidi na svetlom ekranu od 2 inča. Kontrola dugmadi je dizajnirana tako da ne gubite vreme i sve funkcije su dostupne sa samo nekoliko pritisaka na dugme. Time-lapse, duga ekspozicija ili usporeno snimanje - ove funkcije podižu vaš rad na viši nivo. LAMAKS Ks7.2 sada takođe ima port za povezivanje eksternog mikrofona koji se može kupiti, tako da možete početi da pišete blogove.

ID Oglasa: #149724262
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.