slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

BILORA Traveller 75-12 - odličan, mini putni stativ, tripod

3.000 dinFiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
64
1
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi

Veoma kvalitetan, stariji aluminijumski, mini, putni stativ, tripod BILORA, model Traveller 75-12. Lepo očuvan i potpuno ispravan. Lagan i manjih dimenzija, stane u svaki ranac ili foto torbu. Metalni svi vitalni delovi, kopče, aluminijumske nogare sa gumenim stopicama za klizave površine. Glava jaka, podesiva u svim pravcima, može čak i za video da se koristi. Stativ skroz razvučen dostiže visinu od oko 93 cm, dok kada se sklopi, dugačak je tek 40 cm. Težina mu je samo 1418 grama.

 

 

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.  
Pogledajte i ostale moje oglase, ima za svakog  po nešto.

ID Oglasa: #164398990
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.