slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Softbox Studijska Rasveta Fluo Osvetljenje 675W Foto Video

9.150 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
374
15
pre 11 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

SOFTBOX FOTO VIDEO FLUO KONTINUALNA RASVETE BELO SVETLO 5500K

Softbok pomaže u stvaranju ravnomerne i difuzne svetlosti, omekšavajući svetlosni tok i uklanjajući senke da biste snimili savršene snimke. Lako i jednostavno instalirajte svoj komplet rasvete na zeljeno mesto i zapocnite slikanje ili snimanje.  Nas jedinstveni i veoma kvalitetan komplet rasvete je lagan i veoma  lak za nosenje, montiranje i demontiranje. Dolazi sa torbom za skladistenje, koja ce Vam pomoci da Vas komplet bude uz Vas u svakom momentu, lako je prenosiv bilo da radite u studiju ili na terenu.

To je najbolji izbor za entuzijaste fotografije, početnike, TikTok i YouTube influensere, i profesionalne fotografe. Savršeno za portrete, snimanje objekata i video zapisa itd. Ukoliko zelite da opremite Vas foto studio onda je ovo pravi izbor za Vas, visoko kvalitetan set kontinualne rasvete, pomocice Vam da Vase fotografije izgledaju profesionalno, jedinstveno, i pre svega originalno. Budite drugaciji od ostalih, budi originalni i svoji. Ukoliko zelite da slike Vaseg brenda budu profesionalne, onda je ovo pravi izbor za Vas. Budite prepoznatljiviji, inovativniji i bolji id drugih, jednostavno budite No.1 u svom poslu.

Nasa keramicka sijalica od 135W, moze da izdrzi visoke temperature, ima dug radni vek i štedi 80% energije. Ono sto ce ovaj komplet rasvete izdvojiti od jeftinih, kineskih kompleta, jeste sto je izradjen od visoko kvalitetnih materijala, pa samim nacinom izrade pruza duzi vek trajanja. Temperatura boje od 5500K je bliska dnevnoj svetlosti, sto maksimizira Vas originalni sarm.  

  ★ KOMPLET SADRZI:  

  1. 1 x Stativ podesiv po visini od 68-200 cm, veoma lagan i prenosiv.
  2. 1 x Sijalica od 135 Fluo Wat u praksi stvara realnu snagu od 675W.
  3. 1 x SoftBox dimenzija 50x70cm, izradjen od kvalitetnog materijala.
  4. 1 x Fasung na koji staje po 1 sijalica sa prekidacima za aktivaciju svetla.

 

★ KARAKTERISTIKE:  

  • Super svetle sijalice od cak 135W Fluo Vati, sto u praksi predstavlja neverovatnih 675W sa temperaturom boje od 5500K.
  • Teleskopski stalci koji sluze kao nosaci softbox -eva sastavljeni su od 3 sekcije i mogu se prosirivati u visidu do skoro 2m, mogu se koristiti i u druge foto video svrhe i namene.
  • Softbox evi su dimenzija 50x70cm, ekstremno se lako montiraju i demontiraju, tako da su idealni transport i potrebe rada na terenu.  
  • Kablovi su sa klasicnom EU uticnicom i prikljucuju se na klasicnu kucnu struju, tj. naobicniji utikac elektricne energije.
  • Ovaj komplet sadrzi APSOLUTNO SVE sto vam je potrebno za idealno foto/video snimanje.
  • Izradjen od kvalitetnih materijala, sto mu pruza dug vek trajanja. Kvalitetan nacin izrade kao i sami materijali od kojih je komplet izradjen pruzaju Vam sigurnost i profesionalne video snimke i slike.
  • Radni vek sijalica je preko 10.000 radnih sati.
  • Idealan je za slikanje kako ljudi, tako i predmeta raznih namena i vrsti.
  • Izvor svetla ima temperaturu boje od 5500K.
  • Stativi su veoma stabilni i nece se klatiti ni na visini od 2m, stativi su izradjeni od legure aluminijuma sto pruza dodatnu sigurnost i cvrstinu prilikom drzanja Vase opreme.
  • Softbox-evi su od jakog materijala, tako da nece doci do topljenja i slicno.
  • Rasklopiv je, tako da ga mozete lako premestati sa jednog mesta na drugo.
  • U kompletu se dobija i torba sa lakse prenosenje, tako da svoj komplet mozete koristiti kako u studiju tako i na terenu.

 

 

ID Oglasa: #132713255
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.