slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Tripod 3120 Stativ Držač kamere i telefona Stativ

890 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
311
8
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
U današnje vreme, zbog ekspanzije mobilne fotografije, postoji potreba za stativom koji se može koristiti za mobilne telefone i koji je uz nas u svakoj situaciji.

Stativ 3120 marke ABR je pogodan za mobilnu fotografiju. Ovaj stativ je napravljen od aluminijuma i dizajniran je u crnoj boji.

Uz ovaj stativ predviđen je i držač za mobilni telefon koji se postavlja na glavu stativa. Ovaj držač pruža mogućnost postavljanja mobilnog telefona na stativ.
 Glava stativa 3120 je tipa olovke sa srednjom ručkom koja omogućava pomeranje i vertikalno pomeranje (nagib). Metoda pruža mogućnost horizontalnog i vertikalnog fotografisanja mobilnim telefonom. Noge 3120 se mogu otvarati i zatvarati u 4 dela.

 Brava svake noge je dizajnirana kao kopča. Osnove ovog modela sa malim prečnikom čine ovaj stativ pogodnim samo za mobilne telefone ili kućne kompaktne kamere.
Ž
ID Oglasa: #148975726
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.