slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Ulanzi VL 40 svetlo

1.500 din

Mali Zvornik
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
58
6
pre 10 dana
Odgovara na 42% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragisa
Član od 04.05.2010.
Svi oglasi

  • Магнетни дизајн: Доњи део ЛЕД видео светла има магнетни дизајн који се може адсорбовати на већину металних површина, што олакшава изградњу места за фотографисање.  Приложени магнетни патцх олакшава причвршћивање видео светла на ДЈИ Осмо и друге стабилизаторе кардана.
  • Перле лампе високе осветљености: Ова мини видео лампа има 40 перли високе осветљености, а индекс приказивања боја је до 95 плус, што задовољава ваше дневне потребе за фотографисањем.  Опремљен силиконским дифузором, без одсјаја, без сенке, меког светла и не заслепљује.  Иако осветљава кожу и допуњава светлост, такође боље штити ваше очи.
  • Подесива осветљеност и температура боје: Уланзи ВЛ40 мини ЛЕД видео светло има 2500-9000к вредност температуре боје, безстепено подешавање, лако можете подесити осветљеност и режим преко два дугмета.  Осветљеност ЛЕД видео светла може се подесити на 0-100%, можете подесити различиту осветљеност према вашим потребама и операција је једноставна.
  • Пуњиво: Мини ЛЕД видео светло има уграђену батерију од 500 мАх са трајањем батерије до 3 сата и погодно је за све Типе-ц интерфејсе.  УЛАНЗИ Стабилизер Видео Лигхт је тежак само 67 г, мале величине и моћне функције, може се понети било где.
  • Широка компатибилност: Ова магнетна селфи лампа је компатибилна са ДЈИ ОСМО Мобиле 6, ОМ 5, ОМ 4, ОМ СЕ и другим 99% стабилизаторима мобилних телефона на тржишту.  Правите селфије било где, било када са нашим мини ЛЕД видео светлом и никада више не брините о мрачним окружењима.  Идеално за портретно видео осветљење, спортско снимање, снимање мртве природе, видео снимање, видео осветљење уживо и многе друге сценарије.









Kupovinom vise stvari sa profila, cena po dogovoru.

Dostava:    
- postexpres ( 3 artikla i više besplatna dostava )
  ili dostava/preuzimanje po dogovoru.

Za brzi dogovor tu smo za vas 24h.
- Viber
- WhatsApp
+381616068681

Ili u poruci na KP ostavite Vas kontakt telefon radi brze realizacije, Hvala Vam

- Članovi sa novim nalogom,  
-  Članovi bez telefona na nalogu i
-  Članovi sa manje od 15 pozitivnih ocena molimo Vas
samo: poziv, viber ili whatsup.
Hvala Vam na razumevanju.
ID Oglasa: #160083541
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.