Gabor Posa

Subotica

Član od: 22.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci > Terarijumske životinje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio sam od kupca da mi posalje 3.000crva sto je 3.000din, kada sam otvorio kutiju bilo je 1.500kom. zivih (daj Boze da je i toliko! )ostali su bili ili mrtvi ili truli. Ubedjuje me da ih ja nisam izvadio na vreme(inace i sam imam dve kolonije crva i hteo sam da napravim jos jednu)a ustvari ih on nije propisno spakovao i razdvojio u tri razlicite posude i stavio hrane, kako bi kod mene dosli zivi(ne zelim da mislim da ih je vec takve poslao). Na kraju na moj zahtev da mi posalje novih 1.500kom. i da ja platim postarinu(kako bi izgladili situaciju) nije hteo ni da cuje. Tako da ako budete narucivali od njega crve razmislite. .. vise puta!
Hvala na ocenjivanju,ali ako imate2 kolonije trebali bi da znate da crve trba u sto kracem roku razmestiti u kutije za razmnozavanje, a ne 2 IPO DANA OSTAVITI UPAKOVANI U POSTI. Ja sam poslao u cetvrtak ujutro da bi vam stiglo do petka u 12 na kucnu adresu i javi o vam i viste saglasno rekli da je dobro.Vi ste mi javili u subotu ujutro javili da ce vam kolega u toku dana preuzeti i doneti vama.(ZASTO NISTE NA SVOJU ADRESU NARUCILI???) Oko 14 sati u subotu ste me pozvali da ste preuzeli crve dobili ono sto ste dobili.Cudi me da nisu svih 3000 komada pocrkali.Ja sam do sada sirom Srbije i Crne Gore slao i crve i veverice i nije bilo nikakvih problema,jer su ljudi ispostovali dogovor. U kutiji u kojoj sam slao, sajem do 5000 komada,a hrana se ne stavja kod transporta sem mekinja da se ne bi pokvasile(TO BI ISTO TRBALO DA ZNATE KAD STE VEC TOLIKI PROIZVODJAC CRVA DA KUPUJETE OD MENE KO IMA OD JEDNOM DAMO JEDNU KOLONIJU, (((A VI DVE))). POSTO JEDNA KOLONIJA PROIZVEDE OKO 500000 DO 1000000 KOMADA CRVA.Da je bila moja krivica sigurno bih poslao se 1500 nego svih 3000 komada ponovo po mojim troskovima. POZZDRAV... Vi sre hteli samo da izvucete samo vise crva za iste pare(NISTE PRVI),a zati me podcenjivali pred svima. JA PREPORUCUJEM SVIMA DA PROCITAJU I OSTALE OCENE. H V A L A L E P O
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.