slika
slika
1 od 2

Motorole za gradiliste toki voki vise komada

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.462
15
pre 12 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Tokivokimotorole 061/2528-938
Član od 21.03.2009.
kp izlog

Novo sa punjačima
Toki voki Baofeng
Model 888 ili 999
koji se odlicno pokazao u gradjevinskim uslovima, dosta  je otporan na prasinu i udarce mada mu to nije u fabrickom opisu , povratna informacija sa gradjevinskog terena  upravo kaze da jeste.

U jednom pakovanju dolazi jedan par, dve stanice sa 16 kanala i sa dva punjaca i ostalom opremom, ukoliko vase gradiliste zahteva vise komada, mozemo ih postaviti tako da sve rade uparene.

Stanice imaju dobar domet na otvorenom prostoru i do 10 km, a tamo gde se javljaju prepreke izmedju njih, moze se javiti smetnja ili nemogucnost komunikacije. Podrzavaju rad i u betonskim prostorijama, magacinima, tunelima, velikim zgradama, trznim centrima, Auto put, itd. Idealno su se pokazale u komunikaciji kod komandovanja sa gradjevinskim masinama dizalicama, kranovima, bagerima itd.

Za koristenje stanica nije potrebno neko prethodno znanje, sa tim cu vas upoznati prilikom narucivanja. Jednostavne su i male su sanse da ce se desiti da radnik koji koristi nesto poremeti i izgubi vezu sa kolegom.

Zvuk je digitalizovan, tj kod ovog modela je ugradjen DSP procesor tako da se  cuje odlicno, razgovetno i bez smetnji cak i kada je velika buka u pitanju. Nema sustanja , zujannja , pucketanja dok je na stand by rezimu.

Baterija sa jednim punjenjem moze sigurno da izdrzi celi jedan radni dan.
Litijumska je i svaka stanica ima svoj punjac, tako da u novi radni dan idete sa punim baterijama.

Puni se preko 220v na stoni punjac.



Ukoliko kupite vise komada , i ako se vase gradiliste nalazi u Beogradu, mogu vam direktno doneti na gradiliste i podestiti da sve to radi, a ako dan ranije javite dobicete i napunjene baterije. Troskovi dostave su 1000 din.

Za ovaj model imam rezervne baterije, antene, punjace i ostalo.

Jedan komplet sadrzi

dve rucne motorole
dva punjaca
dve baterije
dve antene
dve stipaljke
dve slušalice




Sve sto vas interesuje pitajte pozivom na 061/2528-938  svakim danom od 07-22h

ID Oglasa: #103807384
Informacije

 

MOGUĆE PLAĆANJE ONLINE ebanking

 

Moja dostava istog dana po pozivu na adresu u  BEOGRADU je 1000 din.

 

Slanje paketa kurirskom postexpres ODMAH o vasem trosku.

 


Radno vreme za poziv na telefon 061/2528-938  je svakim danom od 08-22h


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.