slika
1 od 1

Adesilex P9 fiber plus 25kg

99 din

Sremska Kamenica
Novo
8
0
juče
Lv-Pools
Član od 22.08.2018.
Svi oglasi
Cena je po kilogramu   Poboljšani mikroarmirani lepak za keramičke pločice i obloga od kamena, na cementnoj osnovi, sa produženim otvorenim vremenom i bez klizanja na vertikalnim površinama.   Adesilex P9 Fibre Plus je poboljšani lepak na cementnoj osnovi, bez klizanja na vertikalnim površinama, sa produženim otvorenim vremenom, u klasi C2TE.   TEHNIČKI PODACI:   Konzistencija: prah. Boja:   siva. Vreme upotrebe mešavine: preko 8 sati. EMICODE EC1PLUS R – niska emisija. Otvoreno vreme (EN 1346): 30 minuta Prohodnost: nakon 24 sata Spremno za upotrebu: nakon 14 dana Rok trajanja: 12 meseci. Pakovanje: vreće od 25 kg.

 

 

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Poručivanje preko KP poruka

Robu šaljemo kurirskom službom Dexpress

Moguće lično preuzimanje u Sremskoj Kamenici, Vojvode Putnika 26

Kontakt telefon:021462721

ID Oglasa: #165118698
Informacije

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun,

Svi proizvodi su novi

Poručivanje preko KP poruka

Robu šaljemo kurirskom službom Dexpress-LV-POOLS NE ODGOVARA ZA ŠTETU NASTALU PRILIKOM ISPORUKE KURIRSKOM SLUŽBOM. SVA ROBA SE PAKUJE U OBJEKTIMA PRAĆENIM VIDEO NADZOROM.

Moguće lično preuzimanje u Sremskoj Kamenici, Vojvode Putnika 26

 


 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.