slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Fasadni romb Sibirski Ariš

3.500 din

Požarevac
Novo
493
14
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Krajina Drvo
Član od 09.11.2010.
Svi oglasi

Novo u ponudi! Fasadna obloga od sibirskog Ariša u obliku romba sa falcom.
Fasadnu oblogu u obliku romba smo do sada imali samo u vidu ventilirajuće fasade (bez falca), a sada u ponudi imamo novi profil koji je izradjen sa falcom. Samim tim što ima falc dobija se mogućnost skrivanja šrafova za pričvršćivanje na konstrukciju, ili kačenje na metalne klipse što mnogo doprinosi i završnom vizuelnom doživljaju. Pored toga falc u mnogome olakšava i proces pakovanja jer se daske sklapaju jedna u drugu za razliku od običnog romba gde se daske postavljaju sa razmakom i potrebno je korišćenje distancera pri montaži.
Takodje je i mnogo stabilnija varijanta jer se samim falcovanjem postiže stvaranje celine, i doprinosi boljoj izolaciji objekta jer je u potpunosti zaptivena fasada.


Dimenzija dasaka ove fasadne obloge je 27mm x 120mm x 3000mm (širina sa falcom), na stanju je ima u B klasi sa neispadajućim čvorovima, potpuno je suva i nije zaštićena tako da se može po želji i tonirati u neku drugu boju pri zaštiti.

Dimenzija romba bez falca je 18mm x 90mm x 3000mm u B klasi.

Cena romba sa falcom je 6000 din/m2 

Cena romba bez falca je 3500 din/m2

 

 

ID Oglasa: #162749156
Informacije

Pogledajte i ostale artikle iz naše ponude u KP izlogu. Stovarište Krajina Drvo možete pronaći u Požarevcu i u Novom Sadu - Veternik 021 824 933.
Molimo vas da nas kontaktirate u toku radnog vremena pon-sub 08-15h (Nedelja neradna). Hvala!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.