slika
1 od 1

Liqui Moly Liquid Metal dvokomponentni lepak tečni metal 25m

1.250 din

Kučevo
Novo
169
6
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Liqui Moly Flussig Metall je dvokomponentni smolasti epoxy lepak velike tvrdoće. Koristi se za zatvaranje/kitovanje defektnih metalnih materijala (uključujući i magnezijum), drveta, kamena, betona i keramike. Nakon stvrdnjivanja, popravljena površina se može dalje obrađivati, brusiti ili prefarbati. Univerzalna primena i odlično prijanjanje uz mnoge materijale. Koristi se za ispunjavanje nepravilnih bušotina, rupa, odlomljenih delova, kao i za opravku delova karoserije vozila i drugih mašina kao i rezervoara.


Pakovanje: 25ml.

Liqui Moly kataloški broj: 6193

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d. o. o. Svilajnac

ID Oglasa: #149269983
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.