slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Pasta za izolaciju Hidroizolacija Guma za zaptivanje

700 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
24
1
pre 11 dana
Odgovara na 0% poruka.
Internet Prodaja
Član od 03.01.2023.

 2 kom 1200 din

Pasta za Izolaciju - IzoPaste

Savršena vodootporna magična pasta za izolaciju predstavlja snažnog izolatora primenjivog na svim, pa čak i na mokrim površinama.

 

Nema neugodnih mirisa i ima pigmente protiv žutih fleka.

Inovativna pasta je napredna pasta koja ne dopušta curenje, efikasna je za zaptivanje i popravku oštećenih površina. To je zaptivač na bazi vode koji se može farbati i može se koristiti za hidroizolaciju velikog broja površina.

Apsolutno dugotrajna i otporna na sve vrste vremenskih prilika i neprilika što je čini izuzetno praktičnom za korištenje i na spoljnim površinama.

Lako i trenutno zapečatite i popravite oštećenu površinu. Otporna je na curenje i može se koristiti na mokrim površinama. Sa visokom čvrstoćom vezivanja pogodna je za zaptivanje spojeva, otvora, curenja…

ID Oglasa: #165042828
Informacije

LIČNO PREUZIMANJE U PANČEVU
SLANJE kurirskom službom na adresu koju navedete!

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.