slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Zavarivač dvokomponentni lepak za metal plastiku kamen mer

699 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
907
59
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Razvijeno kao alternativa zavarivanju, koja pruža snažne i dugotrajne popravke metala i drugih površina. On će zalepiti skoro svaku čistu površinu bez prljavštine i ulja.

Savršeno Idealno za „ uradi sam“ domaćinstvo, automobilsku industriju, pomorstvo, zanatsku popravku i još mnogo toga.
Ovaj magični lepak za zavarivanje je ojačan čelikom, ima zateznu čvrstoću i može da izdrži visoke temperature. Kada potpuno očvrsne, ovaj lepak za zavarivanje je vodootporan i otporan na naftu, hemikalije i kiseline.

Otporan na visoke temperature:  Može izdržati temperature do 150° C. Kada potpuno očvrsne, tvrd je kao gvožđe i obezbeđuje ujednačenu debljinu.

Primjena na površini:  Metal, plastika i PVC, drvo, beton, keramika i pločice, staklo, mermer… Pre upotrebe lepka, očistite i osušite površinu i Vaš posao treba da bude završen u roku od 20 minuta nakon mešanja.

Jednostavno za upotrebu:  Nakon mešanja, formira trajnu vezu i može se oblikovati, urezati, brusiti i bušiti nakon očvršćavanja. Odnos mešanja 1:1, postavlja se za 6 minuta, a potpuno očvršćava za 4-6 sati.

Uradi sam:  Veliki ili mali, možete to uraditi sami sa ovim magičnim lepkom za zavarivanje. Naši lepkovi za teške uslove rada, popravljaju i obnavljaju sve iz prvog puta.

Specifikacija:
Materijal: lepak
Težina: 100g

Paket uključuje:
1 x Magični lepak za zavarivanje A
1 x Magični lepak za zavarivanje B

Zavarivač – dvokomponentni lepak za metal plastiku kamen mermer

ID Oglasa: #150112628
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.